18 / 05 / 2024

ASKİ su sorunu

ASKİ su sorunu

Çankaya’ya bağlı Gökkuşağı Mahallesi’nde binaların üst katlarına, tazyik yetmediği için uzun bir süredir su ulaşmıyor.Susuz kalan mahalle sakinleri, basıncı artırmaya yarayan hidroforlar aracılığıyla suyun üst katlara ulaşmasını sağlıyor.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düştü!

Tüketicilere her kategoride uygun fiyata ürün sunan BİM, yine indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz’da BİM’de çift kişilik pike 149 TL’ye, askılı kadın elbisesi 59 TL’ye, ayaklı su sebili 139 TL’ye düşecek. İşte 14 Temmuz Cuma Bim fiyat listesi...

ABD Hazine Bakanı’ndan nakit sorunu uyarısı!

ABD, nakit sorunuyla karşı karşıya kaldı. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, borç limitinin 1 Haziran tarihine kadar yükseltilmemesi veya askıya alınmaması durumunda ülkenin nakit sorunu çekebileceğini bildirdi.

Sunny televizyon alana 500 TL değerinde dezenfekte su cihazı hediye! İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sunny televizyon alana şimdi dezenfekte su üretim cihazı ve askı aparatı hediye. Peki, Sunny televizyon fiyatları ne kadar? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ümraniye Tatlısu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tatlısu Mahallesi, 15769 parsel ile Eski: 1497 parselin sicilinden parka terkin edilen alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Ümraniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Ümraniye ilçesi, Merkez Revizyon Nazım İmar Planında Su Koruma Kuşağında Kalan Kısmi Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

Konya'nın 3 mahallesinin su sorunu çözüldü!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Selçuklu Aşağıpınarbaşı, Yunak Saray ve Sarayönü Boyalı mahallelerinin su sorununu gidermek üzere başlattığı sağlıklı içme ve kullanma su temini çalışmasını tamamladı.

ASKİ su sorunu Haberi

ASKİ su sorunu

Konuyla ilgili ASKİ’ye yaptıkları tüm şikayetlere rağmen geri dönüş alamadıklarını iddia eden vatandaşlar sorunlarının çözülmesini istiyor. 

Mahalledeki Villa Apartmanı yöneticisi Ünal Bektik, yaşanan sorunların gittikçe büyüdüğüne dikkat çekerek şunları söyledi: 

“Şehir hattından gelen su tazyiksiz. Binalara bağlantılı olan borular da ince olduğundan birinci kat dışında diğer katlara su yetişmiyor. Üst katlarda yaşayanlar, ne bulaşık makinesi ne de çamaşır makinesi kullanabiliyor. Eskiden köylerde su sorunu olurdu. Şimdiyse şehrin ortasında susuz kalıyoruz. Semte yeni taşınanlar, banyolarında su akmayınca şok oluyor. Mecburen onlar da hidrofor taktırıyor. Gece-gündüz çalışan hidrofor sesinden dolayı alt katta oturanlar rahatsız oluyor. Çözüm istiyoruz, yıllardır perişan olduk. Böyle giderse mahalleye kimse taşınmayacak.”


DEFALARCA ŞİKAYETTE BULUNDUK

Gökkuşağı Mahallesi Muhtarı Ramazan Ünal da, çözüm için ASKİ’ye çok sayıda dilekçe verdiklerini ama geri dönüş yapılmadığını...