24 / 05 / 2024

askona desteği nedeniyle plaket

askona desteği nedeniyle plaket

Kafkaslar, Afrika, Balkanlar ve Ortadoğu'da ekonomi alanında en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan ASKON'a verdiği destek ve dernek çatısı altındaki faaliyetlerinden dolayı Hiper Gayrimenkul, ödüllendirildi.

Hibe nedir? Hibe desteği nasıl alınır? Kimler hibe desteğinden yararlanabilir?

Hibe, günlük yaşamımızda sıkça karşılaşılan bir kavramdır ve birçok kamu kurumu tarafından sağlanan hibe destekleri nedeniyle giderek daha önem kazanmaktadır. Peki, hibe nedir, hibe desteği ne anlama gelir ve hibe almak ne demek? İşte hibe ile ilgili tüm merak edilen bilgiler…

Çiftçiler dikkat! Küçükbaş hayvan yetiştiricileri hibe desteği veriliyor!

Gübre, elektrik, yem gibi maliyetlerdeki büyük artışlar nedeniyle zorlanan üreticilere yeni tesis, tesislerin tamamlanması ve modernizasyonu için 7 milyon liraya kadar hibe desteği verilecek.

Çiftçiye akaryakıt desteği müjdesi! Resmen açıklandı! 

Maliyet artışları nedeniyle üretimde güçlüklerle karşılaşan çiftçiler için yeni bir müjde verildi. Marmarabirlik tarafından üretici ortakları için 173 milyon TL'lik akaryakıt desteği yapılacağı duyuruldu...

Vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği! Kime ne kadar verilecek, kimler faydalanabilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ayçiçek yağında oluşan aşırı fiyat artışları ve yetersiz stoklar nedeniyle harekete geçti. 'Elden gelen yelle ya da selle' felsefesinden yola çıkarak vatandaşa yağlık ayçiçeği desteği başlattı. Başvurular nereye yapılacak?

Esnafa kira desteği ödemeleri ne zaman yapılacak?

Milyonlarca esnaf pandemi nedeniyle hükümet tarafından esnafa verilen kira desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. 

2.2 milyon esnaf kira desteği için başvuru yaptı! 

Koronavirüs salgını nedeniyle esnafa verilen kira desteğinde rekor sayıda başvuru yapıldı. Bu dönemde 2.2 milyon esnaf kira desteği için başvuruda bulundu. 

Esnafa şubat ayı kira desteği ödemeleri başladı!

Pandemi nedeniyle sıkıntı zamanlardan geçen esnaf için şubat ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemeleri başladı. 

İşçiye izin desteği: 800 milyon lira!

Hükümet, sosyal reçetelerle toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya devam ediyor. Covid-19 salgını nedeniyle ücretsiz izne çıkarılan 660 bin çalışan için yaklaşık 800 milyon liralık maaş desteği sağlandı.

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Kentsel dönüşümde kredi desteği nasıl alınacak?

Kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puanlık faiz desteği verilecek. Doğal afet sonucu ev ya da iş yeri hasar gören ya da yıkılan vatandaş, kullandığı kredi için de faiz desteğinden yararlanabilecek.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

askona desteği nedeniyle plaket Haberi

askona desteği nedeniyle plaket

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç'e plaketini, ASKON 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. ASKON'un Türkiye'nin gelişmesine ve büyümesine önemli katkılarda bulunduğunu belirten İbrahim Genç, "ASKON yönetimi ve üyeleri hem Türkiye'de hem de tüm dünyada yaşanan olaylara kayıtsız kalmayarak yardıma ihtiyacı olanlara elini uzatmaktadır. Birçok kıtadan birçok topluma fayda sağlayan derneğin desteğimizi plaket ile ödüllendirmesi bizi çok sevindirdi. Plaketi Cumhurbaşkanı'mızın elinden almış olmaktan dolayı onur duyduk" şeklinde...