21 / 05 / 2024

asmalımescit narmanlı han nerede

asmalımescit narmanlı han nerede

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin Narmanlı Han davası sulh yoluyla sonuca bağlandı. Söz konusu gayrimenkulün hisseleri davacı olan taraflara eşit oranda devredildi...

Asmalımescit'in efsane mekanı eski Babylon binası 75 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Mega kent İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Babylon'un Asmalımescit'teki binası, rekor bir bedelle satışa çıkarıldı. Müzikseverlerin hafızalarına kazınan söz konusu mekân, 75 milyon liralık fiyat etiketiyle yeni bir sahibine devredilmeyi bekliyor.

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

Beyoğlu'nda 10.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Asmalı Mescit Mahallesi, 312 Ada, 30 parselde yer alan arsayı 10 milyon 6887 bin 20 TL'ye satıyor...

Olayların ismi Rüzgar Çetin Asmalımescit'te otel yaptırıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, turizm işine girdi. Çetin, Asmalımescit’te bulunan bir binayı restore ettirerek otele dönüştürecek.

Beyoğlu'nda ön cephesi çöken bina yıkıldı!

Beyoğlu Asmalı Mescit Caddesi'nde yer alan ve ön cephesi çöken tarihi bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Haydar Ali Yıldız Beyoğlu'nda çöken binada inceleme yaptı!

Bugün Beyoğlu Asmalı Mescit'te inşaat halinde bulunan binada çöküntü meydana gelmişti. Ekiplerin olay yeri incelemesinin ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan açıklama geldi...

Acun Ilıcalı Narmanlı Han’da illüzyon müzesi kuracak!

Acun Ilıcalı, Yunanlı bir ortakla birlikte İstiklal Caddesi'nde bulunan Narmanlı Han’da bir illüzyon müzesi kurmayı planlıyor.

Beyoğlu'ndaki tarihi Narmanlı Han’a tabela tepkisi! 

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan tarihi Narmanlı Han’a kozmetik dükkanı tabelası asıldı.

Beyoğlu'nda 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul Asmalımescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerinde yer alıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 31 milyon TL bedel isteniyor. 

Tarihi Narmanlı Han’ın restorasyonu tamamlandı!

İstanbul'un gözdesi İstiklal Caddesi'nde bulunan 187 yıllık Narmanlı Han’ın restorasyonu tamamlandı. 57 milyon dolara satılan Narmanlı Han'da restorasyon çalışması yaklaşık 2.5 yıl sürdü. 

Kinesis İnşaat Asmalımescit'te 2 tarihi binayı otele çevirecek!

2010 yılında Alaçatı'da Alâ Otel markasıyla otelcilik işine adım atan mimar Orhan Bayrak, şimdi de Asmalımescit'te iki tarihi binayı otele dönüştürmeye hazırlanıyor...

Kinesis İnşaat kent otelcisi oldu!

Asmalımescit'te yer alan 2 tarihi binayı otele çevirecek olan Kinesis İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Orhan Bayrak, "Kent otelciliğine geçmek bizim için farklı bir deneyim" diyor.. 

Narmanlı Han eskimeyecek, bozulacak!

Narmanlı Han'ın özgün kimliğine zarar verilerek restore edildiği konuşuluyordu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde şehircilik ile ilgili ders veren yüksek mimar Korhan Gümüş, Narmanlı Han eskimeyecek, bozulacak!” dedi.

asmalımescit narmanlı han nerede Haberi

asmalımescit narmanlı han nerede


Yapı Kredi Koray GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


31.12.2012  tarihinde yapılan Özel Durum Açıklamasında belirtilen;İstanbul Beyoğlu, Asmalımescit mevkii, İstiklal Cad. 310 ada, 1 parselde kayıtlı gayrimenkulde kat karşılığı inşaat sözleşmesine ilişkin, İstanbul 7. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2008/362 E. sayılı dosyası ile görülmekte ve Yargıtay aşamasında süren davada ; Davacılar  ile uyuşmazlığın sulh yoluyla sona erdirilmesi hususunda anlaşılmış ve  davalı konumunda olan Şirketimiz adına kayıtlı  15/100 (540/3600) hissenin tamamının   eşit oranında davacılar   Eteksan Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti. ve  Erkul  Kozmetik San. ve Tic. A.Ş.'ye toplam 4.600.000.- (Dörtmilyonaltıyüzbin) TL + KDV (KDV dahil 5.428.000 TL) bedelle devredilmesine karar verilmiştir.


Söz konusu  hissemizle ilgili 2012 ve 2013 yıllarında yapılan en son iki  ekspertiz raporunda  verilen değerler ise sırasıyla KDV hariç...