02 / 05 / 2024

aspat Radisson Collection

aspat Radisson Collection

Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı...

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

Radisson Hotel İzmir Aliağa açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, İzmir Aliağa’daki yeni otelini hizmete açtı.

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

 Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı!

Hayata geçirdiği önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Ant Yapı, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını yaptı. 

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Türkiye’deki ilk Radisson Collection Oteli Bodrum’da hizmete açılıyor!

Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı...

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.

KM Home Collection Etiler'de yeni mağaza açtı!

KM Events'in sahibi Meltem Beyazıt Tepeler, KM Home Collection adlı mağazasını Etiler'de hizmete açtı.

Avantgarde Collection 103 odalı otelini İstanbul'da hizmete açtı!

Pandemiye rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avantgarde Collection yeni otelinin açılışını Şişli'de hizmete sundu.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

aspat Radisson Collection Haberi

aspat Radisson Collection

Bodrum'un gözde koyları arasında yer alan Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel hizmete açıldı. Radisson Collection Hotel, Bodrum, denize sıfır konumuyla dikkat çeken Radisson Collection Hotel'in kendine özel 400 metrelik sahil şeridi bulunuyor. Turistlerin gözde  bölgesi Kos Adası’nın tam karşısında bulunan Radisson Collection, saklı bir cennet sunuyor.

Radisson Collection, bir bölümü muhteşem sahil şeridine bir bölümü de yanında yer alan Anthaven Marina ve çarşı meydanına bakan deniz manzaralı balkonlarıyla toplam 80 adet lüks oda ve süit mevcut. Radisson Collection'da konaklayan misafirler, Bodrum Aspat Koyu’nun muhteşem manzarası dışında özel kumlu plaja, açık ve kapalı yüzme havuzlarına, plaj restoranına, otel restoranlarına ve barlarına, fitness merkezine erişme imkanına sahip. Radisson Collection'ın geniş SPA’sında da özel duşlar, jakuziler, masaj odaları, geleneksel hamam, buhar odası, ısıtmalı kapalı havuz ve sauna mevcut.


  
Radisson Hotel Group’un...