07 / 05 / 2024

Assos Ekolojik Ve Turizm iletişim

Assos Ekolojik Ve Turizm iletişim

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Can Ekolojik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Can Aykut tarafından kuruldu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Tf Assos İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Assos İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aksoy ve Taşkın Kılıç tarafından kuruldu.

Arriva Assos Terra Silva'da 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 villa fırsatı! 

Arriva Assos Terra Silva projesinde 2+1 ve 3+1 müsakil villalar yer alıyor. Satışların başladığı projede, minimum fiyat 3 milyon 750 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Arriva Assos Terra Silva lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arriva Assos Terra Silva projesinde satışlar başladı. Proje Kadırga Koyu, Assos Antik Liman, Sivrice ve Sokakağzı Koyları’nın yanı başında yükseliyor. Peki Arriva Assos Terra Silva'da konut fiyatları ne kadar? 

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Evlerinizi İyileştirirken Dünyayı Koruyun: Ekolojik Dekorasyonun Önemi ve Yararları!

Evlerinizi çevre dostu bir şekilde dekore ederek, doğal kaynakları koruyun ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakın.

Nef Arsa Assos'ta sınırlı sayıda arsa satışta!

Nef Arsa Assos'ta yeni parseller satışa sunuldu. İlk etabı çok hızla tükenen Nef Arsa Assos, doğal ve bol oksijen içinde bir yaşam vadediyor. İşte ayrıntılar...

Taşınabilir ve ergonomik Tiny House'lara talep arttı! Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları neler?

Taşınabilir, ergonomik, ekolojik ve maliyetsiz oluşlarıyla son zamanlarda milyonların göz bebeği olan Tiny House'lar uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? Tiny House avantajları ve dezavantajları neler?

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi kuruldu!

Konçelik Ekolojik Yapı Sistemler Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Önder Harmankaya ve Beyazıt Biter tarafından kuruldu.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden kaçak yapı açıklaması!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Çanakkale Assos'ta sahile inşa edilen kaçak yapı ile ilgili olarak hukuki işlem başlatıldığını bildirdi.

Assos Ekolojik Ve Turizm iletişim Haberi

Assos Ekolojik Ve Turizm iletişim

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Assos Ekolojik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
1.Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kişi/kişiler ve/veya kurum/kurumlar için şehir planlamacılığı, zemin etüdleri, zemin taramaları, jeofizik incelemeleri, dekorasyon, bakım onarım, mimarlık, iç mimarlık, mühendislik ve proje hizmet ve değerlendirmelerinde bulunmak, etüt, etki değerlendirme, analiz, uygulanabilirlik ve raporlama konularında danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermek. 2.Her türlü gayrimenkul ve/veya tadilat (restorasyon) projeleri hazırlanması, kontrollük hizmetleri, proje denetim, müşavirlik ve danışmanlık ve/veya organizasyon hizmetleri yapmak. Bu hizmetleri ifa etmek için yurt içindeki ve/veya yurtdışındaki kişi ve/veya kuruluşlardan hizmet(ler) almak, ve/veya yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliktelikleri oluşturmak. 3.Devletin bütün daire ve...