02 / 05 / 2024

ASTAŞ Holding yeni yatırım

ASTAŞ Holding yeni yatırım

ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, ''3 projenin yatırım büyüklüğünü merak ettim, hesabı ortaya koydu: Kuruçeşme’deki otel, 3 rezidans ve Bodrum’da planladığımız yeni otelle birlikte 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık yatırımı başlatmış olacağız. ''dedi

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Astaş Gayrimenkul Balmumcu projesi için düğmeye bastı!

İstanbul Balmumcu'da uzun zamandır kentsel dönüşüm hakkında çalışmalar yapılıyor. Bölgede en aktif gayrimenkul firmalardan biri ise Astaş Gayrimenkul, yeni projesine başladı!

Deniz İstanbul Bahar Rezidans basın toplantısı 1 Nisan'da!

İstanbul'da çok sayıda sembol konut ve alışveriş merkezi projesi hayata geçiren Keleşoğlu Holding yeni projesini görücüye çıkarıyor. 

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Akfen Holding, yeni yatırımlar planlıyor!

21 Ekim'de Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirme kararının ardından dolat/TL ve Euro/TL kurunda önemli dalgalanmalar yaşandı. Peki şirketler, bütçelerini nasıl planlıyor?

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

ASTAŞ Holding yeni yatırım Haberi

ASTAŞ Holding yeni yatırım

ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı Bodrum Göltürkbükü'ndeki Cennet Koyu'nda yer alan grup bünyesindeki Mandarin Otel'de yabancı konuklarıyla yemekteydi.


Saat 22.30­23.00’te “darbe girişimi” mesajları ulaşmaya başladı.


Hemen televizyonun karşısına geçti. İlk haberleri izleyip otelin Alman Genel Müdürü’nü çağırdı: Yabancı müşterilerimize durumu anlatın. Telaşa kapılmamalarını söyleyin, “Otelimizin sahibi de burada” deyin.

Ertesi sabah 2­3 müşteri ayrılırken, uçuşları ertelenenler kalış sürelerini bir hafta uzattı. Aşçı, rezervasyonları izlemeye aldı: İlk günlerde hızlı rezervasyon iptalleri oldu. Ancak, sonra toparlanmaya başladı. Görünen o ki, ağustos ve eylülde durum epey toparlanacak. İşbirliği yaptıkları yabancı şirketler sık sık aradı: Türkiye’de neler oluyor? İyi misiniz?


Yanıtıyla onları sakinleştirdi: Ülkemiz büyük bir tehlike atlattı. Cumhurbaşkanı, hükümet, muhalefet partileri, medya ve halk demokrasiye sahip çıktı, darbeyi püskürttü....