18 / 07 / 2024

Ata Bir Enerji iletişim

Ata Bir Enerji iletişim

Ata Bir Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Asghar Fadei Chatroudi, Bagher Mohammadipour ve Turan Özcan ortaklığında kuruldu.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Katar'dan korkutan açıklama geldi! Büyük bir kriz kapıda!

Katar Enerji İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı, Avrupa'nın daha büyük bir enerji kriziyle karşı karşıya karşılaşabileceğine dair uyarıda bulundu. İşte detaylar!

Enerji Bakanı Dönmez’den flaş bir açıklama geldi: ‘Doğal gaz borcu ertelendi’

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, ithal doğal gaz için Rusya'ya yapılacak ödemelerin ertelendiği iddiasını yanıtladı. İddiaları doğrulayan Dönmez, "Rusya'dan ithal gazda belli bir rakamın üzerinde ödemelerin ertelenmesi hususunda mutabakat sağlandı" şeklinde konuştu.

Ne istediğini bilenler Honda City tercih ediyor! Mayıs'ta City'e 54 bin TL zam geldi

Düşük yakıt tüketimi ve iyi bir enerji verimliliği ile Honda City hayranlarını yine yarı yolda bırakmıyor ve enerjisi ile yüksek performans sunuyor. Motoru yaklaşık 5,5 litre/100 km yakıt tüketimi sunar. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! CW Enerji’nin yüzde 20,20’si halka açılacak

Borsa İstanbul’a yeni bir şirket daha geliyor. Güneş paneli üreten CW Enerji şirket sermayesinin yüzde 20,20’sini halka açıyor. Halka arza ilişkin 26 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında talep toplanacak. Halka arz fiyatı ise 108,60 lira olarak belirlendi.

Karadeniz gazı Türkiye’nin 35 yıllık tüketimini karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin yeni bulduğu rezerv ve enerji yatırımlarıyla makus talihini yeneceğini belirterek, “Küresel bir enerji krizinde en önemli oyunculardan biri kendi gazımız olacak” dedi.

İşte Türkiye’nin yeni petrolü! Hem vatandaş çok sevinecek hem de ihraç edilecek!

Ne bildiğimiz petrol, ne doğalgaz ne de LNG… Türkiye, yakın gelecekte çok önemli bir enerji kaynağında önemli bir yere sahip olacak. Üstelik bu enerjiyi Avrupa’ya da ihraç edecek…

Elektrik borcu olanların dikkatine! Yeni enerji paketi yolda!

Elektrik borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber paylaşıldı. AK Parti, yeni bir enerji paketi hazırlıyor. İşte detaylar!

Böylesi görülmemişti! Doğal gazda tehlike çanları çalıyor

Rusya yaptırımları nedeniyle doğal gazda büyük bir krizin eşiğine sürüklenen Avrupa çok daha vahim bir açıklama yapıldı. Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Fatih Birol, küresel bir enerji krizi yaşandığını belirterek, Avrupa'da bu kışın çok zor olacağını ifade etti.

Ahmet Ercan'dan Düzce depremi açıklaması!

Düzce'de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapan Deprem Uzmanı Ahmet Ercan "Orada bir enerji açığı vardı. Oradaki enerji boşaldı. 1999 depreminde enerji açığı vardı boşaldı" şeklinde konuştu.

Kentsel dönüşüm enerji kazanımı için önemli bir fırsat!

Yüksek Mimar, Pasif Ev Tasarımcısı ve Danışmanı ZeroBuild Türkiye Genel Sekreteri Yasemin Somuncu ile İnşaat Yüksek Mühendisi ve ZeroBuild Türkiye İnşaat Mühendisleri Ağı Lideri Ilgaz Doğan kentsel dönüşümün enerji kazanımı için önemli bir fırsat sunduğunu söyledi.

İstanbul için deprem senaryosu: İki fay birden kırılırsa felaket olur!

Jeolog Prof. Dr. Naci Görür, beklenen Marmara depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. 1999 depreminde Marmara'da yer kabuğu altında büyük bir enerji biriktiğini belirten Görür, olası bir depremde iki fay hattı birden kırılırsa, İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde bir deprem olacağını söyledi. 

Marmara Denizi'nde 7.2'lik enerji var!

Prof. Dr. Haluk Özener, "Marmara Denizi’nde bir deprem olursa 7,2’lik bir enerji var. Biz bunu hep söylüyoruz. Bunu bilelim bununla yaşamayı öğrenelim." dedi.

Ata Bir Enerji iletişim Haberi

Ata Bir Enerji iletişim

Ata Bir Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Asghar Fadei Chatroudi, Bagher Mohammadipour ve Turan Özcan ortaklığında kuruldu.

Ata Bir Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-Teknolojik ve endüstriyel alanlarda ticaretin gelistirilmesi , arastırılması, üretimi, bilgilerin elektronik ortamda elde edilmesi,transferi , yayılması, dagıtılması ve satısı. Resmi kuruluslara, her türlü tüzel ve gerçek kisilere , bünyesindeki uzmanlar yardımı ile ticari ve sınai iliskiler, halkla iliskiler, beseri münasebetler, sigortacılık, bankacılık, isletmecilik, pazarlama, finans konularında ulusal ve uluslar arası bilgi saglamak, danısmanlık yapmak ve yabancı ülkelerin ekonomik uygulamaları hakkında etüt, arastırma ve rapor hazırlamak, uluslararası ticarete ait konularda danısmanlık yapılması hizmetlerini ifa etmek MAKINA VE TEÇHIZAT a. Her türlü sanayi ve is makineleri,cihazları ile bunlara ait...