29 / 04 / 2024

Ataç İnşaat satışları

Ataç İnşaat satışları

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat şirket hisselerinin satışları için yapılan görüşmeleri yayınladı...

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı! Yerli müşterilerden yoğun alışveriş!

BMD'den yapılan son dakika açıklamasına göre, Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı. İşte o veriler...

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

TÜİK geçen yılın konut satışlarını açıkladı! Zirvede hangi ülke var?

TÜİK, geçtiğimiz senenin Aralık ayına dair sıfır, ikinci el ve ipotekli olmak üzere Türkiye'nin tamamında yapılan toplam konut satışlarını paylaştı.

Matrah düzenlemesi otomobil satışlarını vurdu! Otomotiv sektöründe hem sıfır hem ikinci el satışlar durdu!

Matrah indiriminde tarihin verilmesiyle otomotiv sektöründe son dakika gelişmeleri yaşanmaya başladı. Dün piyasada satışlar durma noktasına geldi. İşte ayrıntılar...

Kuyumculardan vatandaşı şok eden gram altın ve çeyrek altın hamlesi: Satışlar durdu! 

Altın fiyatlarındaki ani yükselişlerden dolayı kuyumculardan vatandaşı şok edecek hamle geldi. Gram altın ve çeyrek altın satışları durdu. İşte ayrıntılar...

Konut satışları hareketlendi! Yabancıların Türkiye'ye olan ilgisi katlanıyor!

TÜİK Nisan 2022 Konut Satış İstatistikleri’nden yola çıkan inşaat ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, yabancıların Türkiye'ye ilgisinin arttığını, konut satışlarının hareketlendiğini belirtti.

Çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre 2021 yılının Ocak-Ağustos döneminde çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

İnşaat malzeme fiyatları konut satışlarını olumsuz etkiliyor!

Temmuz ayında yapılan konut satışları hakkında değerlendirmede bulunan İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, malzeme fiyatlarındaki artışın konut satışlarını olumsuz bir şekilde etkilediğini dile getirdi. 

2019'da çimento sektörünün iç satışları yüzde 32 azaldı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin verilerine göre; 2019'da çimento sektörünün iç satışları yüzde 32 azaldı ve 67 milyon tondan 45 milyon tona düşüş gösterdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm satışları başladı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi’nde uygulanan 2’inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladı...

Ataç İnşaat satışları Haberi

Ataç İnşaat satışları

Ataç İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


BİST tarafından yapılan 31.12.2013 tarihli açıklamada bahsi geçen yabancı yatırımcı ile şirket hisselerimizin satışına ilişkin olarak; Şirketimiz A ve B grubu hisse sahipleri ile yabancı bir yatırımcı arasında görüşmeler devam etmekte olup, bahse konu işlemler ile ilgili olarak şirketimize herhangi bir yazılı bildirim henüz yapılmamış, şirketimiz herhangi bir sözleşmeye taraf sıfatı ile katılmamış ve konuya ilişkin yönetim kurulu tarafından herhangi bir karar alınmamıştır. Hissedarlarımızdan, görüşmelerin ülkemizde son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve döviz/TL paritesi üzerindeki etkileri yüzünden uzadığı ne var ki nihai hale gelmek üzere olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Konu ile ilgili olarak şirketimiz henüz taraf olmadığından, yatırımcılarda algı yaratabilecek kesin olmayan bilgiler verilmesinden kaçınılmıştır. Şirketimize yapılacak tüm bilgilendirmeler ivedilikle yatırımcılarımızla paylaşılacak olup, bu husus ile...