21 / 05 / 2024

Atak Damper kapı fiyatları

Atak Damper kapı fiyatları

Çelik kapı ve yangın çıkış kapıları üretimi ile faaliyet gösteren Atak Damper Çelik Kapı, TOKİ projelerine yoğunlaştı. Firma yaptığı projelerle birlikte yılın ilk yarısında geçen yıla göre üretiminde yüzde 30 artış sağladı.

Ataköy Marinada Residence kapılarını açıyor! Ataköy'e 72 yeni konut!

Ataköy Marina içerisindeki denize sıfır konumuyla yükselen Marinada Residence, tek blokta sadece 72 daireden oluşuyor.

JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açıyor!

Ataköy’de konumlanan JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Yalı Ataköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Yalı Ataköy projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

Avrupa Residence&Office Ataköy 3 günde kapış kapış!

Avrupa Konutları'nın yeni projesi halkası Avrupa Residence & Office Ataköy satışa sunuldu. Projede yer alan konutlar 3 günde tükendi. Konut fiyatları 655 bin liradan başlıyor.

Selenium Ataköy ferah bir yaşam sunuyor!

Aşçıoğlu’nun şehir yaşamına yeni bir tanım kazandıran projesi Selenium Ataköy, estetik dış ve iç mimari tasarımı ile ev sahiplerine özledikleri kaliteli ve ferah bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Atak Damper Çelik Kapı, TOKİ projelerine yoğunlaştı!

Çelik kapı ve yangın çıkış kapıları üretimi ile faaliyet gösteren Atak Damper Çelik Kapı, TOKİ projelerine yoğunlaştı. Firma yaptığı projelerle birlikte yılın ilk yarısında geçen yıla göre üretiminde yüzde 30 artış sağladı.

Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Selenium Ataköy’deki son 30 daire, yatırımcılarını bekliyor. Selenium Ataköy projesi; ihtiyaca uygun daire tipleri, sahip olduğu sosyal imkânları ve avantajlı lokasyonu ile şehri ve doğayı bir araya getiren bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Selenium Ataköy Evleri'nde satışların yüzde 75'i tamamlandı!

Aşçıoğlu İnşaat'ın Ataköy'deki rezidans projesi Selenium Ataköy'de satışların yüzde 75'i tamamlandı. 15 ay sonra kapılarını açacak Selenium Ataköy, üç blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor.

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de kapılarını açtı!

Türkiye’de Hyatt markasını taşıyan üçüncü, Hyatt Regency markasına ait tek otel olan Hyatt Regency İstanbul Ataköy, konuklarını ağırlamaya başladı. Otel, bölge için çekim merkezi olacak.

Hyatt Regency Ataköy'de kapılarını açtı!

Hyatt Regency Ataköy'de kapılarını açtı. Türkiye’de Hyatt markasını taşıyan üçüncü, Hyatt Regency markasına ait tek otel olan Hyatt Regency İstanbul Ataköy, 12 Ocak’ta konuklarını ağırlamaya başladı.

Ataköy A-Plus Çocuk Kulübü minik sanatseverlerle buluşuyor!

Etkinlik alanı 2, 9 ve 16 Mart Pazar günleri ücretsiz olarak minik ziyaretçilere kapılarını açarak bir sanat serüvenine daha ev sahipliği yapıyor. Ataköy A-Plus Çocuk Kulübü minik sanatseverlerle buluşuyor...

Tepe Prime, Haziran 2011'de kapılarını açacak!

Tepe İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Ankaralılara farklı bir iş ve yaşam biçimi sunacak Tepe Prime, Haziran 2011’de kapılarını açacak

Atak Damper kapı fiyatları Haberi

Atak Damper kapı fiyatları

2015 yılı hedefleri konusunda bilgiler veren Atak Damper Çelik Kapı Firma Genel Koordinatörü Yıldıray Gök, “Geçen yıl 16 bin adet çelik kapı üretimi yaptık. Üretimimizin yüzde 35’ini  ihracat ,yüzde 65’ini iç pazarda değerlendiriyoruz. 2014 yılında çok yoğun bir çalışma temposu yakaladık.Geçen yılın ikinci yarısından itibaren TOKİ projelerine ağırlık verdik. Bu yılın ilk yarısında sektörümüzün genel durumunun aksine çok yoğun çalışma temposu yakaladık. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 30 üretim artışı sağladık. Yıl sonunda da aynı oranda üretim artışı hedefliyoruz. Ar-Ge birimimize de bütçe ayırıyoruz”dedi.     


Sektörel değerlendirmede bulunan Gök, “ Ülkemizin yıllık olarak minimum 500 bin konut ihtiyacı var. Kapı pencere tedariklerinin tamamı iç piyasadan karşılanıyor. Üretici firmaların toplam kapasitesi bin 500  civarında. Bu durum doğal olarak arz...