24 / 07 / 2024

ataşehir Cam Yeniden Cam projesi

ataşehir Cam Yeniden Cam projesi

Ataşehirlilerin çevre konusunda daha bilinçli olması amacıyla birçok projeye imza atan Ataşehir Belediyesi, projeler üretmeye devam ediyor. Ataşehirli öğrenciler, ‘ Cam Yeniden Cam ’ projesini destekliyor.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'nun inşaatı yeniden başladı!

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ataşehir deprem toplanma alanları! 

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yeniden alınması gereken tedbirlere ve deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Ataşehir deprem toplanma alanları nerede? İşte Ataşehir deprem toplanma alanları...

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda yıkım ne zaman başlayacak?

TOKİ, İstanbul Ataşehir Şerifali Gecekondu Önleme Bölgesi'nde yer alan İmar İskan Blokları'nı kentsel dönüşüm kapsamında yıkıp yeniden inşa edecek. Peki söz konusu alanda yıkım ne zaman başlayacak?

Ataşehir'in imar planları 30 günde hazırlanacak!

Bir yıldır görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi yeniden Ataşehir Belediye Başkan adayı oldu. Yeni yıl hedeflerini anlatan İlgezdi, Ataşehirlilere imar müjdesi verdi. 

Ataşehir Belediyesi'nden 53.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Ataşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 2 farklı parselde yer alan arsa nitelikli taşınmazlar yeniden satışa çıkarıldı. 

Ataşehir Yakut Sitesi'nin dönüşümüne üç firma talip!

Kentsel dönüşümün sık sık gündeme geldiği Ataşehir'de yer alan Yakut Sitesi de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılacak. İşte Yakut Sitesi'nin dönüşümüne talip olan üç firma...

Ataşehir Atapark Rekreasyon Alanı yeniden ihaleye çıkıyor!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Atapark Rekreasyon Alanı yapılması ve intifa hakkı kaşılığı işletilmesi işini ihaleye çıkarıyor. Projenin toplam bedeli 54 milyon 696 bin 203,87 TL olarak belirlendi. İhalesi 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ataşehir Yakut-Zümrüt-Sedef siteleri ne zaman dönüşecek?

Kentsel dönüşümün sık sık gündeme geldiği Ataşehir'de yer alan Yakut-Zümrüt-Sedef sitelerinin de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp, yeniden yapılması planlanıyordu. Peki Yakut-Zümrüt-Sedef siteleri ne zaman dönüşecek?

Çevre şöleni kapsamında renklenen cam kumbaralar Ataşehir caddelerinde!

Çevre Şöleni kapsamında renklenen cam kumbaralar Ataşehir caddelerinde. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi bu projede emeği geçen bütün okullara, öğrencilere, öğretmenlere ve Adadolu Cam yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Ataşehir'de Atık Pil Toplama Yarışması yeniden başlıyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası gördüğü ilgi üzerine yeni eğitim-öğretim yılında yeniden başlıyor. Atık pil toplama makinelerine atılan her pil karşılığında 10 puan değerinde kupon alınıyor.

ataşehir Cam Yeniden Cam projesi Haberi

ataşehir Cam Yeniden Cam projesi

Ataşehirlilerin çevre konusunda daha bilinçli olması amacıyla birçok projeye imza atan Ataşehir Belediyesi, projeler üretmeye devam ediyor.  Bu projelerden bir tanesi de Anadolu Cam ile işbirliği yapılan ‘Cam Yeniden Cam’ projesi.  


Bu işbirliği çerçevesinde Anadolu Cam tarafından Ataşehir Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Parkı’nda ‘Takas Evi’ kuruldu. Takas Evi’nin misafirleri ise Ataşehirli öğrencilerdi. Eline cam şişesini alıp, Cumhuriyet Meydanı Parkı’na gelen öğrencilere, cam kumbaralara atılan cam ambalajların nasıl geri dönüştüğü ve camın hem çevre hem de sağlık açısından en doğru ambalaj olduğu anlatıldı. Takas Evi’ne cam şişelerini veren Ataşehirli miniklere cam şişe içinde çikolata hediye...