18 / 05 / 2024

ataşehir dükkan projeleri

ataşehir dükkan projeleri

Batı Ataşehir'de inşa edilen Varyap Meridian'da yer alan 19 adet ticari dükkanın satışı gerçekleşti

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ata GYO Başakşehir'deki 3 dükkanı 12 milyon TL'ye sattı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Hoşdere'de yer alan 3 adet dükkanı KDV dahil 12 milyon TL bedel le sattı...

Park Yaşam Mavişehir dükkan 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Yaşam Mavişehir projesindeki 1 adet dükkan için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Avrupa Konutları Başakşehir dükkan fiyatları!

Avrupa Konutları Başakşehir'deki 27 dükkan, 8 Nisan'da saat 12.00' de Emlak Konut tarafından açık artırma ihale yöntemi ile satışa sunuluyor...

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi'ne müftülük alanı yapılmayacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri Sunay Akın’ı arayarak Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Oyun Müzesi’nin müftülük alanı yapılmasından haberleri olmadığını belirtti.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı müftülüğe mi tahsis edildi?

Küratörlüğünü Sunay Akın’ın yaptığı Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Düştepe Oyun Müzesi’nin alanı sessiz sedasız ilçe müftülük alanı ilan edildi. Müzeye boşaltılması için verilen süre geçen günlerde doldu.

Trendist Ataşehir’e komşu 110 dönümlük şehir parkı geliyor!

K Yapı ve Solid İnşaat’ın Ataşehir’deki kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı. Projeden ev alanlara 110 dönümlük şehir parkına komşu olacaklarını vaat ettiklerini söyleyen Murat Karaduman, belediyenin park için 4. kez ihaleye çıkacağını söyledi.

Emlak Konut, Ataşehir'deki eski genel müdürlük binasını sattı!

Emlak Konut Ataşehir'de bulunan eski genel müdürlük binasını sattı. 25 milyon 650 bin TL'ye satılan bina 3 bin 381 metrekare alan sahip.

A+Live Ataşehir Ofis fiyat!

A+Live Ataşehir Ofis projesinde teslimler Haziran 2017 tarihinde yapılıyor. 200 milyon lira yatırımla yükselen A+Live Ataşehir projesinde 111 ofis ve 11 dükkan yer alıyor...

Kayseri Büyükşehir'e ait 49 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi alt geçitlerdeki dükkanları ihaleyle 10 yıllığına kiraya verdi. Kiralama ihalesinde 49 dükkan için ilk yıl kiralama bedeli 820 bin TL oldu.

Kayseri Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık 49 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi ve Kocasinan alt geçitlerinde bulunan 49 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. Dükkanların 10 yıllık kira bedeli toplamı 8 milyon 151 bin 800 TL olarak belirlendi.

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan!

Fuzul Vadiyaka Başakşehir satılık dükkan fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunan proje 361 daire ve 56 dükkandan oluşuyor.

ataşehir dükkan projeleri Haberi

ataşehir dükkan projeleri




Varyap Yapı’nın Ataşehir’de gerçekleştirdiği Varyap Meridian projesinde yer alan sınırlı sayıdaki dükkanın satışı gerçekleşti.


Toplam kullanım alanları 159 metrekare ile 334 metrekare arasında değişen dükkanlar 1. ve 2. bodrum katlarda yer alıyor. Varyap Meridian'da tükenen dükkanların kullanılabilir alanları ise 40 metrekare ile 76 metrekare arasında değişiyor.


Yatırımcılar tarafından büyük talep gören dükkanlar eczane, çiçekçi, süper market, kuru temizleme, kuaför, cafe / restoran, kitapevi ile kozmetik, giyim ve teknoloji mağazaları gibi her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı.



444 40 30

http://www.varyapmeridian.com/

Gülay...