07 / 05 / 2024

Ataşehir Nidakule ulaşım bilgileri

Ataşehir Nidakule ulaşım bilgileri

Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi 18 Aralık 2015 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen projede dükkanların büyüklükleri 173 metrekareden başlıyor.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Nidakule Ataşehir 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidakule Ataşehir projesi 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Ataşehir’de ranta karşı mücadele!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Anadolu Yakasının yeni merkezi olmaya aday Ataşehir’de en büyük yatırımların yine ilçenin gelişimi yönünde olacağını söyledi. İlgezdi, imar konusuyla ilgili “Ataşehir için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğim” dedi.

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Ataşehir Yenisahra nazım imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Yenisahra Mahallesi ve Yakın Çevresi itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Ataşehir Nidakule ulaşım bilgileri Haberi

Ataşehir Nidakule ulaşım bilgileri

30 katlı kule şeklinde dizayn edilen Nidakule Ataşehir Residence'de 173 metrekare ile 469 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip dükkanlar yer alıyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Ataşehir Nidakule'de yer alan 21 adet dükkan açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Projede geçici teminat bedelinin 100 bin TL - 250 bin TL olması öngörülüyor. 


Nidakule Ataşehir Dükkanları son başvuru tarihi 18 Aralık 2015. Fiyatların 3 milyon 460 bin TL ile 9 milyon 890 bin TL arasında farklılık gösterdiği proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip. 


İhalesi 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 11.00'de satış ofisinde yapılacak olan Nidakule Ataşehir Dükkanları başvuru belgelerinin satış ofisine teslim edilmesi gerekiyor. 


Ataşehir Nidakule ulaşım bilgileri: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir, İstanbul


Nidakule Ataşehir satış ofisi telefon : 444 4 846

Web: