10 / 05 / 2024

Atayıl Harita adres

Atayıl Harita adres

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

İstanbul'un deprem ivmelerini ölçebilecek kapsamlı harita hazırlanıyor!

İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cenk Yaltırak, İstanbul'un deprem ivmelerini ölçebilecek kapsamlı haritanın hazırlandığını belirtti ve detayları paylaştı. İşte ayrıntılar...

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prime Harita Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Menteşe tarafından kuruldu.

Harita kadastro çalışmaları nasıl yapılır? Harita aletlerinin özellikleri ve ölçümü nedir?

Sürekli gelişmekte olan şehir ve köylerde tapuları yenilemek için yapılan harita kadastro çalışmaları önemli bir süreçtir. Günümüzde de bu çalışmalar yürütülerek eski tapular kaldırılarak yenileri verilmektedir. Bu durumda harita kadastro nedir ve nasıl yapılır soruları önem kazanıyor. 

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Türkiye’de meydana gelen tüm depremleri ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ‘Sismik Harita’ paylaşıldı!

6 Mart’ta yaşanan depremler sonrasında herkes nerede deprem olduğunu ve olacağını merak ediyor. Bu doğrultuda hem Türkiye’deki hem de çevresindeki tüm depremleri takip edebileceğiniz Sismik Harita yayınlandı.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Harita ve Kadastro Mühendisleri  Odası Serbest Mühendislik Müşavirlik Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmlik bugünkü 31780 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığı ile hayata geçirilen Referans Ankara'da yaşam 2022'de başlıyor.

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelik 2021!

Lisanslı Harita Kadastro Mühendisleri ve Büroları Hakkında Yönetmelik 2021 bugünkü 31609 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliğinde değişiklik!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri ve Büroları Tescil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Yönetmelik bugünkü 31447 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Atayıl Harita adres Haberi

Atayıl Harita adres

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.
Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak....