07 / 07 / 2024

ATB Küçükbaş Hayvan Ünitesini kim yapacak

ATB Küçükbaş Hayvan Ünitesini kim yapacak

ATB Canlı Hayvan Borsası Küçükbaş Hayvan Ünitesi inşaatı yapım işi ihalesi 18 Mart Cuma günü gerçekleştirildi, ihale sonucu en uygun fiyat teklifini veren Afyon Bin Yapı İnşaat Şirketi ile sözleşme imzalanmasına karar verildi

Emeklinin ikramiyesi 4 senede 2 kat, kurban fiyatları 12 kat arttı! Büyükbaş kurban fiyatları 250 bin TL'yi buluyor!

Bu bayram kurbanlıkların büyük oranda pazarda kalması bekleniyor. Öyle ki küçükbaş fiyatları 2020’den bu güne yüzde 1.105 zamlanırken vatandaşın alım gücü giderek düştü. İşte ayrıntılar...

Kurbanlık fiyatları 2 senede yüzde 566 zamlandı! 2022'de 15 bin TL olan büyükbaş hayvan fiyatı şimdi 100 bin TL'yi aştı!

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, karkas et ve kurbanlık fiyatlarında yaşanan artışı açıkladı. İşte bayram öncesi şok eden o rakamlar...

Kurban Bayramı yaklaşıyor! Kurbanlık koyun fiyatları ne kadar oldu?

İstanbul'da belirlenen kurban satış noktalarında hazırlıklar devam ederken kurbanlık fiyatlarının büyükbaş için 90 ile 180 bin lira arasında, küçükbaş için ise 8 bin ile 18 bin lira arasında değişeceği belirtiliyor.

İl il küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu: Kurbanlık canlı hayvan kilo fiyatları 2024!

Kurban Bayramı yaklaşırken, insanlar 2024 yılı kurbanlık fiyatlarını merakla araştırılıyor. Ankara, İstanbul ve pek çok ilde küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları ortalama şekilde belirlendi. Fiyatlar geçen yıla göre yüzde 50 civarında yükseldi. İşte kurbanlık canlı hayvan kilo fiyatları 2024!

1942'de bahçesiz evlerde kümes hayvanları beslemek yasak! 

1942 yılında bahçesiz evlerde kümes hayvanı beklemek yasaklanmış. Belediye bu konuda sıkı denetimlere başlamış.

Depremde zarar gören çiftçilere hayvan desteği!

6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlara destek ödemeleri devam ediyor. Bu kapsamda 386 yetiştiriciye 1095 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Çiftçilerin yüzü erken destek ödemeleriyle güldü, gözler şimdi küçükbaş hayvan yetiştiricilerine verilecek ödemede!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Çelik yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı tarımsal destek ödemelerinin öne çekilmesine ilişkin açıklamasının tarım sektörü için mutluluk verici olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı'nda 3 milyonun üzerinde küçükbaş kurbanlık satıldı!

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada bu yıl da Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklara yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek "Ülke genelinde bu sene 3 milyonun üzerinde küçükbaş hayvan kurban edildi." şeklinde konuştu.

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık satışı yapan zincir marketler fiyatlarını peş peşe duyurdu. Peki, BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını duyurdu. Peki, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?

ATB Küçükbaş Hayvan Ünitesini kim yapacak Haberi

ATB Küçükbaş Hayvan Ünitesini kim yapacak

Küçükbaş Hayvan Ünitesi inşaatı yapım işi ihalesi 18 Mart Cuma günü öğleden sonra saat 16.00'da borsa toplantı salonunda gerçekleştirildi. İhale Komisyonu; ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, Başkan Yardımcısı Mehmet Bolat, Meclis Üyeleri; Süleyman Abacı, Halim Sağ, Y. Abdullah Küçük ve Ali Alp'ten oluştu. İhale kapalı zarf usulü yapılırken, ihaleye 7 firma katıldı. Yapılan değerlendirmede; Tüm tekliflerin eksiksiz ve tam olarak verildiği tespit edilip, fiyat teklifleri geçerli sayıldı. Açık eksiltme neticesinde en uygun fiyat teklifini veren Afyon Bin Yapı İnşaat Şirketi ile sözleşme imzalanmasına karar verildi. 


Afyon Kocatepe...