02 / 05 / 2024

Atilla Yeşilada dolar

Atilla Yeşilada dolar

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip edilirken ünlü ekonomist Atilla Yeşilada dolar kurunun seyri ile ilgili ''Doların kafasına sopa ile vuruyorlar'' dedi ve acı faturanın geleceği tarihi açıkladı...

Dolar ne olacak? Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada açıkladı!

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, 2022 için dolar kuru tahminini resmen açıkladı. Ekonomist Atilla Yeşilada yaptığı açıklamada enflasyon ve devalüasyona da dikkat çekti.

Dolar 32 TL'ye euro 35 TL'ye tırmanıyor! Dövizde tarihi anlar! 5 Mart 2024 son dakika döviz kurları

Türk Lirası'ndaki değer kaybı devam ediyor. Bugün Dolar 32 TL'ye euro 35 TL'ye tırmandı ve tarihi rekorlarını kırdı. İşte 5 Mart 2024 son dakika döviz kurları.

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! 24 saat sonra doların yönü resmen belli olacak! Son dakika dolar/TL kuru

21 Şubat Çarşamba dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL'ye merdiven dayadı. Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip edilirken gözler yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 

Ünlü ekonomist uyardı: Bugün kendinize bir iyilik yapın, kredi kartınızı dinlendirin!

İstanbul Planlama Ajansı tarafından açıklanan verilere göre, yurttaşlar kredi kartları borçlarını ödeyemedi. Söz konusu verilerle ilgili olarak Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada'dan da önemli bir uyarı geldi. İşte Atilla Yeşilada'nın o paylaşımı...

5 yıldır ev fiyatları düşmeyecek diyenler, şimdi de fırsat kaçtı diyor!

Geçtiğimiz günlerde Ekonomist Atilla Yeşilada,  İstanbul'da ev almanın bundan sonraki nesiller için bittiğini söylemişti. İnfo Yatırım Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Acer, X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntılayarak tepki gösterdi. İşte Acer'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan konut almak isteyenler için kötü haber!

Ekonomist Atilla Yeşilada, konut almak isteyenler için kötü haberi verdi. Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yeşilada, "İstanbul'da konut almak bir hayal olacak. Orta sınıfın daralması ve gençlerin umutsuzluğu ön planda." dedi.

Atilla Yeşilada konut satışlarını değerlendirdi: Bunlar daha iyi günler! Seneye hiç satıcı bulunamayacak!

TÜİK tarafından Aralık 2023 konut satış istatistikleri açıklandı. Söz konusu ayda 138 bin 577 adet konut satılarak yüzde 33,4 düşüş yaşandı. Ekonomist Atilla Yeşilada açıklanan rakamları değerlendirerek, ''Bunlar daha iyi günler'' dedi. İşte o değerlendirme...

Ekonomist Atilla Yeşilada Merkez Bankası faiz beklentisini açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklanacak. Bankanın faiz kararı ile ilgili ekonomist Atilla Yeşilada faiz beklentisini açıkladı. 

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Tarihi rekor! Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor! Bugün dolar ve euro ne kadar oldu?

Dolar/TL kuru yaklaşık üç aydır devam eden sınırlı yükselişine devam ederek tarihi rekorunu kırdı. Dolar 29 TL'ye, Euro 32 TL'ye tırmanıyor. Bugün dolar ve euro ne kadar oldu? 30 Kasım 2023 Perşembe döviz kurları...

Ekonomist Yeşilada, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu: Halka arzın sonu kötü olabilir

Halka arz son zamanlar milyonlarca vatandaş hisse alım-satım işlemlerine aktif olarak katıldığı bir araç. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, yaşanan halka arz patlaması hakkında ciddi uyarılarda bulunuyor. Peki Yeşilada’ya göre halka arzın muhtemel sonu ne olacak? İşte önemli açıklamalar…

"Dolar 3 TL'ye düşecek" denildi, ortalık karıştı! Dolar 3 TL mi olacak, uzman isimden flaş açıklama

Dolar fiyatlarının ne olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediliyor. Doların 3 TL'ye düşeceğine yönelik söylentilerin ardından uzman biri isimden konu hakkında açıklama geldi.

Dolar 30 TL'ye doğru yelken açtı! Dolar biriktirenler acilen baksın! 23 Ağustos dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru bugün güne rekor seviye ile başladı. Ekonomi piyasalarında dolar kurundaki yükseliş devam ediyor. Bugün dolar  TL'ye doğru yelken açtı. Dolar biriktirenler acilen baksın. İşte 23 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

Atilla Yeşilada dolar Haberi

Atilla Yeşilada dolar

Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada dolar kuru için ''Doların kafasına sopa ile vuruyorlar'' diyerek  dolar kurunun seyirini açıkladı. Öte yandan dolar/TL kurunda acı faturanın kesileceği tarihe hazır olun diyen Yeşilada tek tek açıklama yaptı. İşte Atilla Yeşilada'dan dolar yorumu son dakika...

''DOLARIN KAFASINA SOPA İLE VURUYORLAR''

Dolar kurunun şuanda sakin bir seyir izlediğine değinen Atilla Yeşilada şu ifadeleri kulandı: '' Dolar kurundaki sakin seyir ise basit yani dolar kuru ses yaptığında Merkez Bankası sopa ile kafasına vuruyor.'' dedi.

''Merkez bankalarının ve biresel dolar alımı yapanların dolar alımlarında bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum''  diyen Atilla Yeşil ada açıklamalarına şöyle devam etti: ''Ağustosun ortasındayız ve  turizmden akıl almaz para gelmesi lazım. Niye dolar bu kadar yüksek diye sorulması lazım ama tersini soruyorlar. Bence dolarda kritik dönem hiç bir şekilde geçmedi.'' dedi.

Öte...