02 / 05 / 2024

atillayeşilada dolar yorum

atillayeşilada dolar yorum

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip edilirken ünlü ekonomist Atilla Yeşilada dolar kurunun seyri ile ilgili ''Doların kafasına sopa ile vuruyorlar'' dedi ve acı faturanın geleceği tarihi açıkladı...

Tunç Şatıroğlu'ndan son dakika dolar analizi! Grafiği işaret ederek bakın ne dedi...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medya hesabı X'ten yaptığı dolar grafiği paylaşımında dolardaki yükselişi işaret ederek ''Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım'' dedi. Takipçilerden ise yüzlerce yorum geldi.

Merkez Bankası rezervleri rekor kırdı! Dolar fırladı! Bu artış istenilen bir artış mı?

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten Merkez Bankası rezervlerindeki yükseliş ve dolar kurundaki zirvelere değinerek ''Bu artış istenilen bir artış mı?'' sorusunu sordu. Takipçilerinden ise onlarca yorum geldi. 

İslam Memiş'ten altın ve dolar tahmini! Bugüne dikkat

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bugün açıklanacak Merkez Bankası kararı sonrasında dolar ve altında yaşanacaklara dair yorum yaptı. Yeni rekorlara işaret eden İslam Memiş, gram altın ve dolarda 3 ihtimalli tahmin yaptı.

Özgür Demirtaş 'toplanın anlatıyorum' diyerek dolardaki son durumu yorumladı! 

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından ''toplanın anlatıyorum'' diyerek dövizdeki son durumu yorumladı! İşte Özgürtaş'tan dolar yorumu son dakika...

'Dolar 28 TL'yi geçmez' diyen Atilla Yeşilada nedenini tek tek açıkladı!

Ekonomist Atilla Yeşilada 14 Mayıs seçimlerinden bu yana yaklaşık olarak 6,5 lira artan dolar kuru için 28 TL'yi geçmez diyerek nedenini tek tek açıkladı.

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan olay yorum: Dolar hemen 25 TL olmalı

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ‘ihracatçıların rahatlaması’ için  doların 25 TL olması gerektiğini söyleyerek, “Temmuzda asgari ücrete zam gelirse doların 28 lira seviyelerine çıkması gerekir” diye konuştu. İşte Özgür Demirtaş'ın olay olan o açıklamaları...

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı! Dolar o tarihte fırlayacak, hazır olun!

Ekonomist Atilla Yeşilada dolar ile ilgili, ''dolar fırlayacak, hazır olun'' uyarısında bulunarak doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Peki dolar ne zaman yükselecek?

Her dediği bir bir çıkan uzman isim, doların seçimden sonra roket gibi uçacağını söyledi! “Seçimlerden sonra..."

Merkez Bankası tarafından açıklanan yılsonu verilerine ilişkin yorum yapan ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra her şeyin değişeceğini ve doların yeniden yükseliş trendine gireceğini belirtti.

Doları olanların adeta dünyası başına yıkılacak! Ünlü ekonomist uyardı.. Sakın bu hatayı yapmayın!

ABD'de bankaların iflası sonucu, tırmanışa geçen dolar kuru, bugün 19 TL seviyesini geçti. Vatandaşlar ise 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sualinin cevabını aramaya başladı  Elinde doları olanların işi zor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada ikaz etti. 40 sene sonra bir ilk olacak! Sakın bu hatayı ya

Dolar dağları deldi, Özgür Demirtaş'ın seneler önceki dolar yorumu su yüzüne çıktı! Meğer her şeyi anlatmış!

Bugün dolar kuru 19 TL'nin üzerinde yeni rekor kırarken, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eski dolar yorumu yeniden su yüzüne çıktı. Ekonomist Özgür Demirtaş dolar yorum ile adeta bugünleri anlatmış...

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak.

Al sat yapanlar acil baksın! Ünlü ekonomistten flaş açıklama! Doların resmen 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Yeni yıla girdik gireli dalgalı seyreden dolar için ekonomistler yorum yapmaya başladı. Bunlardan biri de ünlü ekonomist Şelçuk Geçer, önce uyardı sonra  doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı.

atillayeşilada dolar yorum Haberi

atillayeşilada dolar yorum

Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada dolar kuru için ''Doların kafasına sopa ile vuruyorlar'' diyerek  dolar kurunun seyirini açıkladı. Öte yandan dolar/TL kurunda acı faturanın kesileceği tarihe hazır olun diyen Yeşilada tek tek açıklama yaptı. İşte Atilla Yeşilada'dan dolar yorumu son dakika...

''DOLARIN KAFASINA SOPA İLE VURUYORLAR''

Dolar kurunun şuanda sakin bir seyir izlediğine değinen Atilla Yeşilada şu ifadeleri kulandı: '' Dolar kurundaki sakin seyir ise basit yani dolar kuru ses yaptığında Merkez Bankası sopa ile kafasına vuruyor.'' dedi.

''Merkez bankalarının ve biresel dolar alımı yapanların dolar alımlarında bir değişiklik olduğunu düşünmüyorum''  diyen Atilla Yeşil ada açıklamalarına şöyle devam etti: ''Ağustosun ortasındayız ve  turizmden akıl almaz para gelmesi lazım. Niye dolar bu kadar yüksek diye sorulması lazım ama tersini soruyorlar. Bence dolarda kritik dönem hiç bir şekilde geçmedi.'' dedi.

Öte...