09 / 05 / 2024

Atış Premium nerede

Atış Premium nerede

420 adet daireden meydana gelen Atış Premium projesi, Bursa Osmangazi'de inşa ediliyor. Atış Premium'da 275 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

Siltaş Yapı'dan yeni kampanya! Siltaş Premium ve Siltaş Panorama'da 60 ay vade fırsatı!

Siltaş Yapı, yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. Pendik’te inşa ettiği Siltaş Premium ve Siltaş Panorama projesinde ev sahibi olmak isteyenler veya yatırım yapmak isteyenler için 1.99 kredi oranı ile 60 ay vade imkânı sunuyor.

Siltaş Premium nerede? Siltaş Premium’da kaç konut var? Satışlarda kampanya var mı?

İnsanlara yeni bir yaşam alanı sunan Siltaş Premium nereye inşa ediliyor? Projede kaç adet konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar?

Atlantis Grup tarafından hayata geçirilen Premium Villaları'nda satışlar devam ediyor. Peki Premium Villaları nerede, fiyatları ne kadar? İşte Premium Villaları ile ilgili ayrıntılar...

 Altus buzdolabı kaç TL? En uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yaz geldi tatile gideceksiniz ama kafanız evde buzdolabındaki besinlerde mi kalıyor? Artık kafanızdan silip atın o düşünceyi çünkü Altus artık Altus var. Peki Altus buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı almak isteyenler, teknoloji gelişti artık buzdolabında da Wifi var. Wifi Teknolojili buzdolabı almak isteyenlere özel haberimize göz atın. Peki Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

En ucuz iPhone 11 nerede satılıyor? İşte o adresler… iPhone 11 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

Bir kez kullananların bir daha vazgeçemedi iPhone’da kur farkından dolayı yaşanan fiyat atışları kullanıcıları üzse de herkes en ucuz iPhone’un nerede satıldığını merak ediyor. İşte iPhone 11 3 Kasım 2022 fiyat listesi…

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

Botanik 224 Bostancıkent, Yükselen Park ve Atış Premium’da satışlar başladı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa Osmangazi Soğanlı'daki gayrimenkulleri, Turyap tarafından açık teklif usulüyle satışa çıkarıldı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarının 3'te biri satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa- Osmangazi’ deki Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projelerine talep yağıyor. Gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Atış Premium nerede Haberi

Atış Premium nerede

Osmangazi Belediyesi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen Atış Premium projesinde toplamda 420 adet daire bulunuyor. 


”Bursa’nın altın çağı şimdi başlıyor” sloganıyla daire satışlarının başladığı Atış Premium projesi, Atış Yapı imzası taşıyor. Atış Premium'da 120-84-60-36 ay vadelendirme imkanı sağlanıyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Bursa Atış Premium projesinde daire teslimlerinin 2017 Aralık ayında yapılması planlanıyor. 


Osmangazi Atış Premium'da cadde avm, yüzme havuzu, otopark ve sosyal tesisler gibi çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor. 



Atış Premium nerede?



Atış Premium iletişim:

Web: http://atispremium.com/

Tel: 444 90 16

Öznur...