30 / 04 / 2024

Atlas Sineması ne zaman açılacak

Atlas Sineması ne zaman açılacak

İki sene önce restorasyona alınan Beyoğlu'nun simgelerinden Atlas Sineması, şaşaaya büründü. 2021’in ilk aylarında açılacağı belirtilen Atlas Sineması'nda restorasyonun sonuna gelindi.

Atlas Sineması 2021’in ilk aylarında açılacak!

İki sene önce restorasyona alınan Atlas Sineması, içinde sinema müzesinin de olacağı yeni konseptiyle 2021 yılının ilk aylarında kapılarını açıyor.

Atlas Sanayi Sitesi Esenyurt'ta yükseliyor! Son 14 dükkan! Yarısı Peşin kalanı vade farksız taksitle!

Atlas Sanayi Sitesi 17 bin 508 metrekare arsa üzerinde Esenyurt'ta yükseliyor. Toplamda 30 adet dükkandan oluşan bu projeden 14 dükkan yarısı peşin kalanı vade farksız taksitle satılıyor. Peki Atlas Sanayi Sitesi dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Atlas Sineması ve İstanbul Müzesi açıldı! 

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Atlas Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi bugün açılıyor!

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak.

Atlas Sineması, İstanbul Sinema Müzesi ile birlikte açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada restorasyon çalışmalar tamamlanan tarihi Atlas Sinemasının kapılarını açacağını belirtti.

Atlas Sineması'nın restorasyonu tamamlandı!

İki sene önce restorasyona alınan Beyoğlu'nun simgelerinden Atlas Sineması, şaşaaya büründü. 2021’in ilk aylarında açılacağı belirtilen Atlas Sineması'nda restorasyonun sonuna gelindi.

Atlas Sineması 2021’in ilk aylarında açılacak!

İki sene önce restorasyona alınan Atlas Sineması, içinde sinema müzesinin de olacağı yeni konseptiyle 2021 yılının ilk aylarında kapılarını açıyor.

Bolu'daki Kardelen Sineması'nın binası ne olacak?

Bir türlü alınacak kararla ne olacağı açıklanmayan Kardelen Sinemasının hali gerçekten içler acısı. Yıllardır virane bir şekilde Kent Meydanında ucube gibi duran binanın durumunun ne olacağı merak konusu haline geldi.

Emek Sineması ne zaman açılacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak.” dedi.

Atlas Oteli’nde restorasyon başladı!

İzmir’in tam göbeğinde yıllarca hayalet bina gibi duran Atlas Oteli’ne 1 nolu Sit Kurulu’ndan restorasyon izni çıkmasından sonra harekete geçildi. İskele kurulmasının ardından çalışma başladı.

Emek Sineması inşaatı ne olacak?

Tarihi Emek Sineması’nın yerine yapılan inşaata duyulan tepkiler devam ediyor. Sinema Yazarlar Derneği ve İstanbul Mimarlar Odası, mahkemece yürütmenin durdurulmuş olmasına rağmen inşaatın devam etmesini hukuksuzluk olarak niteledi..

Emek Sineması inşaatı ne zaman bitecek?

Beyoğlu Belediyesi ile Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) ev sahipliğinde, Park Bosphorus Hotel'de Türk Filmi'nin 100. Yılı - En İyi 10'ları ödül töreni düzenlendi. Demircan törende Emek Sineması'ndan bahsetti..

Atlas Halı'dan görme engelliler için halı tasarım projesi!

Atlas Halı 8 Mart'ta kutlanacak "Dünya Kadınlar Günü"ne "Engelsiz Kadınlar" sloganıyla katılacak. Türkiye'deki görme engellilerle "Düşler Engelsiz" ismiyle yeni bir proje başlattı..

1985 yılında Atlas Han 2.3 milyar liraya satılacakmış!

1985 yılında müflis banker Kastelli'ye ait Atlas Han, 2 milyar 373 milyon liraya satışa çıkarılacakmış. Atlas Sineması'nın bulunduğu tarihi yapıda, 44 dükkan, 1 kafeterya ve 4 konut varmış.

Atlas Sineması ne zaman açılacak Haberi

Atlas Sineması ne zaman açılacak

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Murat Bardakçı, bugünkü köşesinde Atlas Sineması'nda yapılan restorasyonu kaleme aldı. 

İşte Murat Bardakçı'nın 'Sessiz-sadasız kurtarılan Atlas Sineması ve Küçük Sahne işte böyle şaşaaya büründü' başlıklı yazısı...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile geçen cumartesi sabahı Taksim’de buluşup AKM inşaatını gezdiğimizi, ardından da Galatasaray’da baştan aşağı yenilenen Atlas Sineması ile bir zamanların meşhur “Küçük Sahne”sini dolaştığımızı önceki gün yazmış, AKM’nin inşaatını anlatmış ve Atlas Sineması’nı bir sonraki yazıya bırakmıştım.

Kültür Bakanlığı’nın Atlas Sineması’nda ve Küçük Sahne’de yaptığı restorasyonu bugün yazıyorum...

Binanın yeniden ayağa kalkmasını anlatmadan önce, bundan 150 sene kadar öncesinin bazı kişilerinden bahsetmem gerekiyor...

İmparatorluğun zayıfladığı ve bütçesinin delik deşik olduğu 19. asırda hem İstanbul’un finans piyasasına, hem de sarayın malî işlerine “Galata Bankerleri” hâkim olmuştu. Darphane’yi...