22 / 05 / 2024

avangart istanbul sitesi satılık daire

avangart istanbul sitesi satılık daire

Avangart İstanbul projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar geniş konut alternatifleri sunuluyor...

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Konut sitesi aidatları İstanbul'da 36 bin TL'ye dayandı! 3 Bakanlık düğmeye bastı: Aidatlara tavan geliyor!

Konut sitesi aidatlarına gelen zamlar sık sık gündem oluyor. İstanbul'da butik sitelerde aidatlar 36 bin TL'ye dayandı. İşte fahiş aidatlar için alınacak önlemler...

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre İstanbul’da aidatlar son bir sene içinde yüzde 40 ile yüzde 154 arasında yükseldi. İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı! Emlak Konut GYO açıkladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avangart İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Avangart İstanbul'un kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Avangart İstanbul projesinin değeri ne kadar?

Avangart İstanbul projesinin mevcut durumuyla toplam değeri 1 milyar 319 milyon 118 bin 500 TL olarak belirlenirken, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 1 milyar 556 milyon 559 bin 830 TL oldu. 

Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Avangart İstanbul'un 7752 Ada 4 Parsel A1, A2, A3, B1, B2, C, D, G Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Sözleşme Kapsamında Olan Ada Dışı İmar Yolları ve Bu Yollara Ait Altyapıların kısmi geçici kabulü yapıldı.

TOKİ Avangart İstanbul projesindeki 28 konutu satışa çıkardı!

TOKİ Avangart İstanbul projesinde yer alan 28 adet konutu satışa çıkardı. Konut satışları için açık artırma 16 Haziran Çarşamba günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.

Avangart İstanbul'un kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO'nun Avangart İstanbul projesinde konumlu bağımsız bölümler ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı. 

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu 39.5 milyon TL'ye satışta!

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa 39 milyon 500 bin TL'ye satışa sunuldu...

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Avangart İstanbul) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi'ndeki akaryakıt istasyonu satışa sunuldu! 

Emlak Konut GYO’nun bünyesinde bulunan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. “İstanbul Gıda Toptancılar Sitesi”ndeki 2 bin 930 metrekare büyüklüğündeki Akaryakıt İstasyon Alanı imarlı arsasını satışa çıkardı. 

avangart istanbul sitesi satılık daire Haberi

avangart istanbul sitesi satılık daire

27 bin 292 metrekare alana sahip Avangart İstanbul Evleri toplam 935 konut ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Proje Gül Proje imzası taşıyor. 


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer verilen Avangart İstanbul Evleri, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirildi. 


Gül Proje  tarafından Emlak Konut güvencesiyle inşa edilen Avangart İstanbul projesi 11-12 katlı sekiz blok halinde yükseliyor. 


Projede dairelerin yanı sıra fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Avangart İstanbul daire satış fiyatları!

1+0'lar 450 bin TL

1+1'ler 650 bin TL

2+1'ler 861 bin TL

3+1'ler 1 milyon 600 bin TL

4+1'ler 1 milyon 900 bin TL


Adres: Ayazağa Mah. Cendere Cad. 112A Seyrantepe  

SARIYER / İSTANBUL 


Web: http://avangartistanbul.com

Tel: 0212 289 85 85

Gizem...