02 / 05 / 2024

Avantgarde Hotel telefon

Avantgarde Hotel telefon

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Antalya Avantgarde Hotel kapılarını kapattı!

Antalya'da ekonomik krize giren Avantgarde Hotel geçici süreyle kapandı. Otelin mali sıkıntıları atlattıktan sonra yeniden müşterilere kapılarını açacağı bildirildi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi. İşte ayrıntılar...

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası!

Akçakoca Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 8 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla devri tatil fırsatı sağlanıyor.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen projede Ramazan ayına özel yüzde 40'a varan indirim sağlanıyor. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri!

Akçakoca'ya kıyısı bulunan otelde devri tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede lansmana özel avantajlar sunuluyor.

Sky Tower Hotel telefon numarası!

Toplam 184 adet odadan oluşan Sky Tower Hotel telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında, taksitler 1.500 TL'den başlıyor.

Avrupa'da fiyat performansı en iyi otellere Hotel Goldcity girdi!

Trivago, Avrupa içerisindeki fiyat performans oranı en iyi olan otelleri seçti. Fiyat - performans dengesi göz önünde bulundurularak hazırlanan listeye Türkiye'den Alanya'da bulunan Hotel Goldcity de girdi

Martı İstanbul Hotel, grubun cirosunu yüzde 70 artıracak!

Martı Grubu, şehir otelciliğine Taksim Talimhane'de açtığı Martı İstanbul Hotel ile giriş yaptı. Yeni otelin, halihazırda dört oteli, bir marinası ve 2 bin 200 yatak kapasitesi olan grubun cirosunu yüzde 70 artırması bekleniyor

The Edition Hotel butik kalarak 6 yerde daha açılacak!

The İstanbul Edition Hotel Genel Müdürü Marcus A. Loevenforst, 'bizim diğerleri gibi 150 otele çıkma hedefimiz yok. Uzun vadede ise en fazla 20 otele çıkabiliriz' dedi

Belgin Aksoy: Richmond Hotel dışında dört otelimiz daha var!

Hürriyet Gazetesi'nden Demet Cengiz Bilgin, Richmond Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Aksoy ile sohbet etti. İşte o yazı!

Martı Otel, Martı İstanbul Hotel'i açıyor!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş., İstanbul Beyoğlu'nda Martı İstanbul Hotel adıyla şube açılmasına karar verildiğini bildirdi

Avantgarde Hotel telefon Haberi

Avantgarde Hotel telefon

Kemer Gönük’te üç tesisi bulunan  Avantgarde Hotel& Resort geçtiğimiz cumartesi gününden itibaren kapılarını kapattı.


Otelin kapandığı haberini Avantgarde Hotel& Resort Genel Müdürü Yücel Yapıcı, tur operatörlerine yönelik yazdığı yazı ile duyurdu.


Yapıcı, operatörlere teşekkür ederek kaleme aldığı yazının devamında “Son zamanlarda şirketimizde ciddi mali sıkıntılar yaşanmaktadır. Üzülerek, bu sıkıntının tesisimizi de etkilediğini belirtmek durumundayız” dedi.


Yapıcı yazısının devamında “Bu sebepten ötürü 05.09.2015 (Cumartesi) tarihi itibari ile tesisimize yeni girişleri kabul edemeyeceğimizi, gelecek olan yeni rezervasyonlarınızı başka tesislere kaydırmanız konusunda yardımcı olmanızı rica ederiz” dedi.


Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, Hurriyet.com.tr'nin konu ile ilgili yaptığı açıklamada, turizm sektörünün genel bir sıkıntı yaşadığına işaret etti. Yorulmaz, söz konusu otelin kapanmasının, bağlı bulunduğu şirketin mali durumundan kaynaklanmış olabileceğini...