03 / 05 / 2024

avcılar ak parti belediye başkan adayı bayram şenocak

avcılar ak parti belediye başkan adayı bayram şenocak

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, belediye başkanı olması halinde Türkiye' nin en büyük botanik parkını Küçükçekmece Gölü kıyısında Avcılar' a yapacaklarını açıkladı...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

AK Parti'den emekli maaşlarına ilişkin son dakika açıklaması! Ekim ya da kasım ayı gibi...

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emekli maaşlarında yapılması öngörülen düzenlemeye dair açıklama yaptı. Güler çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Emeklilere AK Parti Başkanvekili'nden müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? Hemen bakın!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaşlarına yapılacak ara zammın detaylarını açıkladı ve bu konuda yapılan çalışmaların ne zaman başlayacağını ilk kez duyurdu. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak 2023? İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

Emekliler dikkat! Kök maaşlara düzenleme sinyali! Maaşlar kademeli mi artacak? Ak Parti'den son dakika açıklaması! 

AK Parti milletvekili ve sosyal güvenlik uzmanı Kurt emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Avcılar'da beton kalitesi tartışması: Şantiye şefi öldürüldü!

Avcılar’da Üniversite Mahallesi’nde bir inşaatta, beton kalitesini beğenmeyen şantiye şefi, beton firmasının görevlisi tarafından öldürüldü. Olay Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana geldi.

AK Parti yeni duyurdu! İşte EYT’lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin haftalardır beklediği düzenlemenin ne zaman yasalaşacağı ve 2.6 milyon kişinin emekli maaşlarını ne zaman alacağı halen merak konusu iken, son açıklama yine AK Parti cenahından geldi. AK Parti Grub Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin Tür

EYT'lilerin ne zaman maaş alacağı belli oldu! AK Parti'den resmi açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını söyledi.

EYT'liler müjde! Maaşlar o ay tıkır tıkır hesaplara yatacak! AK Parti'den EYT açıklaması...

Milyonlarca EYT'linin beklediği müjdeyi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu verdi. Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını belirtti...

EYT'nin Meclis serüveni belli oldu! AK Parti takvimi açıkladı!

AK Parti EYT Meclis takvimini açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de EYT çalışmasıyla ilgili yaptığı yeni açıklamada, tüm paydaşların görüşlerini dikkate alarak çalışmaları yürüttüklerini vurguladı.

KYK faizleri silinecek mi? AK Parti'den flaş açıklama!

KYK borçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Yaptığımız düzenlemeyle bütün faizlerini siliyoruz, ana paraya dönüyoruz" diyen Elitaş, “Bundan sonra öğrenci kredileri hiçbir enflasyon ya da faiz artışa tabi olmayacak” dedi.

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

AK Parti, borçların düzenlenmesi için ilk adımları atıyor. Meclis gündeminde EYT, KYK borç ve faizlerinin silinmesi gibi pek çok farklı konu var. 

AK Parti'den asgari ücret ve memur maaşlarıyla ilgili heyecanlandıran açıklama! 

Asgari ücret 2023 zammı için milyonlarca çalışan meraklı bekleyiş devam ediyor. Asgari ücretle AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken bir açıklama yaptı. Öte yandan Kurtulmuş, memur zamlarıyla ilgili konuştu.

avcılar ak parti belediye başkan adayı bayram şenocak Haberi

avcılar ak parti belediye başkan adayı bayram şenocak


AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, belediye başkanı olması halinde Türkiye'nin en büyük botanik parkını Avcılar'a yapacaklarını açıkladı.


AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Bayram Şenocak, 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala projelerini açıklamaya devam ediyor. Şenocak, 'AK Belediyeciliğin' 30 Mart'ta Avcılar'a gelmesi halinde Türkiye'nin en büyük botanik parkını yapacaklarını ifade etti.


Küçükçekmece Gölü kıyısında yapılacak olan botanik parkın içerisinde yapay dereler, seyir terasları, gezi yolları ve çeşitli çiçeklerden oluşan koku bahçeleriyle bezenmiş, kafeteryalar ve dinlenme tesisleri olacağını ifade eden Bayram Şenocak, "Toplamda 138 bin metrekarelik bir alana yayılmış dev botanik parkta yeşil ve mavinin doğal huzuru yaşanacak. Sadece Avcılarlı vatandaşlarımız değil bütün İstanbulluların gelip görmek isteyeceği bir botanik park yapacağız" dedi.


Avcılar'ın yıllardır hizmetten mahrum kaldığını ifade eden...