07 / 05 / 2024

avea konuşma kampanyaları

avea konuşma kampanyaları

Alanında en çok tercih edilen markalarla yaptığı işbirlikleriyle müşterilerine her alanda ayrıcalıklar sunan Avea; www.evim.net’ten 200 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılarına, Aveaiçi haftalık 200 dakika konuşma hediye ediyor

Mevduat faizleri daha da mı artacak? İşte kulislerdeki o konuşma! 

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından mevduat faizleri ile ilgili kulislerde konuşulan bir bilgiyi verdi. Peki mevduat faizleri ne olacak? İşte Babuşcu'nun o açıklaması ve verilen yanıtlar...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

İndirim yapmayan marketlere Ticaret Bakanı’ndan uyarı: Eğer yapmazlarsa...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara Sanayi Odası (ASO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı'na önemli bir konuşma yaparak katıldı. Bakan Bolat, indirim kampanyalarına katılmayan marketlerin pazar kaybına uğrayabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Hatta kampanyaya katılmayan firma ve kurumlara çağrı yaptı.

Altında nokta atışı yorumlar yapmıştı! Olay yaratan bir konuşma yaptı! Yeni rekor o tarihte gelecek!

10 kentte büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremleri vurgulayan İslam Memiş "Son kez uyarıyorum. Yeni zirvelere hazır olun, yükselişler geliyor" dedi ve tarih verdi. İşte tüm merak edilenler...

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

EFD’de gündem inşaat sektörü!

Ege Finans Derneği'nin düzenlediği(EFD)“Finans Tadında Sohbetler” toplatısında konuşma yapan Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç, bankaların faiz indirimi kampanyaları ile inşaat sektöründe canlanma yaşandığını ifade etti...

Kentsel dönüşümde vatandaş mağdur edilmeyecek!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal Gaziosmanpaşa ziyaretinde kentsel dönüşüm hakkında konuşma yaptı. Uysal, "Kentsel  dönüşüm aslında, bir kentle birlikte, ekonomisinin, ticaretinin ve sanayisinin yeniden planlanmasıdır" dedi..

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Balçova arsa mağdurları Aziz Kocaoğlu'na seslendi!

İzmir ve Balçova belediyelerinin yaptığı iddia edilen 4 milyar liralık rantı iptal ettiren ve pazartesi günü belediyeyi basan Balçova’daki arsa mağdurları, yine belediye önünde toplandı. vatandaşlar, “Arkamızdan konuşma, çık karşımıza” dedi.

Kütahya Seramik 201. mağazasını Fethiye'de açtı!

Kütahya Seramik Fethiye’de 201. mağazasını açarken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı açılışta yaptığı konuşma Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ı duygulandırdı.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği sorunları konuşuldu!

AK Parti’nin adayları AYAMDER üyeleriyle buluştu. Başkan Vursavuş, sorunlarının giderilmesi için iktidardan destek istedi. AYAMDER Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş konuyla ilgili bir konuşma yaptı..

avea konuşma kampanyaları Haberi

avea konuşma kampanyaları



Müşterilerine hayatın her alanında avantajlı teklifler sunan Avea, www.evim.net işbirliğiyle gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, web sitesi üzerinden alışveriş yapan Avealı’lara bedava dakikalar kazanma fırsatı sunuyor.


Evim.net’ten alışveriş yapan Avealılar, Aveaiçi haftalık 200 hediye dakika kazanacak


Evini güzelleştirmek ve ünlü markalara ait ev ürünlerine avantajlı fiyatlarla ulaşmak isteyen Avealılar, ev tekstili, mobilya, mutfak gereçleri, halı, kilim ve dekoratif süslerden elektronik ev eşyasına kadar, 50 bini aşkın ürün çeşidi sunan Evim.net’ten alışveriş yaptıkça hediye dakika kazanıyorlar.



Kampanya kapsamında, www.evim.net  web sitesinden 200 TL ve üzeri alışveriş yapan Avea hat sahipleri, bir hafta boyunca Aveaiçi görüşmelerinde kullanabilecekleri 200 hediye dakika kazanacak... 


Kampanyaya katılım ise çok kolay!