29 / 04 / 2024

Avenue İstanbul Cumhuriyet Mahallesi fiyat

Avenue İstanbul Cumhuriyet Mahallesi fiyat

Avenue İstanbul Cumhuriyet Mahallesi fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor. Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirildi...

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

İBB duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında 4 müze 100 gün boyunca ücretsiz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müjdeli haberi duyurdu. İBB Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak 4 müzenin 100 gün boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini açıkladı.

Başsavcılıktan Thodex açıklaması!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, basında Thodex'e yönelik çıkan haberler için açıklamada bulundu.

Cumhuriyet Köyü'ndeki Atatürk Korusu kiraya verildi iddiası!

İstanbul Beykoz'da Atatürk’ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet köyündeki korunun, Rize Kalkandelen Vakfı’na kiraya verildiği belirtildi.

Sarıyer'deki milyon dolarlık villa için soruşturma açıldı!

Sarıyer Zekeriyaköy’de  yaşayan Katarlı iş insanı Mohd Abdulla Alsiddiqi Alemadi, komşusu  Mehmet Ünal hakkında kaçak yapı inşa ettiğini öne sürerek şikayette bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı söz konusu villa hakkında soruşturma başlattı. 

Sahibi belli olmayan mülklere çöken çete milyonlarca lira vurgun yapmış!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, yabancılara ait gayrimenkulleri sahte belgeler düzenleyerek sattıkları iddia edilen biri kamu görevlisi 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi

Galata Kulesi'ndeki 'hilti'li restorasyona soruşturma!

Galata Kulesi'nde hilti ile restorasyon yapıldığı görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı...

Kamera taktıran komşular dikkat!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ilginç bir dava açıldı. Komşusunun bahçesini gösterecek şekilde güvenlik kamerası taktıran komşu, 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanabilecek. 

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Soner Yalçın’ın villasındaki kaçak için Bakanlık’tan suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul'un göbeği Levent'te yaptırdığı kale gibi kaçak inşaata ilişkin İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusu yaptı.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar izni iki katına mı çıkarıldı?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, ‘Avenue İstanbul’ adlı konut projesinde imar iznini usulsüz şekilde neredeyse iki katına yükseltti. Şirket 3 blok yerine 5 blok dikti. İBB emsalsiz ranta göz yumdu.

Avenue İstanbul Cumhuriyet Mahallesi fiyat Haberi

Avenue İstanbul Cumhuriyet Mahallesi fiyat

Avenue İstanbul Evleri projesinde ön talepler alınıyor. Avenue İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Projedeki daireler isteğe göre 4 oda 1 salona çevrilebiliyor.


Gül İnşaat imzası taşıyan Avenue İstanbul projesi İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alıyor. Toplam 436 daire ve ticari alanlardan oluşan projede iki katlı AVM alanı da olacak. 


Avenue İstanbul Cumhuriyet Mahallesi fiyat!


Avenue İstanbul satılık ev fiyatları 1+1'lerde 443 bin TL, 2+1'lerde 740 bin TL, 3+1'lerde 965 bin TL'den başlıyor. Projede teslim tarihi 2019 yılı olarak planlanıyor. 


Avenue İstanbul projesinde sauna, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark, yüzme havuzu gibi hizmetler de sunuluyor. 


Adres: Cumhuriyet Mah. Gürpınar Yolu Cad. No:1 Büyükçekmece/İstanbul    


Tel: 444 43 28    ...