03 / 05 / 2024

AVM sayısı artacak mı

AVM sayısı artacak mı

TÜRKİYE'nin alışveriş merkezi (AVM) haritası çıkarıldı. Mayıs itibarıyla Türkiye'de 349 AVM yer alırken, bunun yıl sonunda 411'e ulaşması bekleniyor. AVM'lerde İstanbul, Ankara ve İzmir başı çekiyor.

AVM sayısı 355’e yükselecek!

Türkiye genelinde toplam aktif AVM sayısının 338 olduğunu söyleyen Hulusi Belgü, “ 2015 yılı için bu sayının yaklaşık 355’e yükseleceğini tahmin ediyoru z” diye konuştu

IEA raporuna göre; yollardaki elektrikli araç sayısı 10 kat artacak

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Dünya Enerji Görünümü 2023 raporu yayınlandı. Yayınlanan raporda 2030 senesinde hayatımızda nelerin değişeceği ve elektrikli araç sayısında artacağı belirtidi. İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi Marketleri: Ucuz ürün sayısı artacak

Tarım Kredi Marketlerinde indirimli ürün sayısı artacak. 600 üründe 4 ay boyunca en ucuz olma sözü veren Tarım Kredi marketleri ucuz ürün sayısını artıracak.

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

Fiyatlar katlandı satışlar çakıldı, beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Her yıl düğün mevsiminde yükselen beyaz eşya satışları Temmuz ayında geriledi. Üreticiler ve esnaf beyaz eşya da taksit sayısının artmasını istiyor.

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

2024'e kadar AVM sayısının yüzde 10 artması bekleniyor!

JLL Türkiye, 2021 üçüncü çeyreğine ilişkin Türkiye’nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri Raporu'na göre; 2024 senesine kadar AVM sayısında yüzde 10 artış yaşanması bekleniyor. 

Kadın sığınma evlerinin sayısı artacak!

TBMM'ye sunulan 5393 Sayılı Belediyeler Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında belediyelerin açtığı kadın sığınma evlerinin sayısının artırılması planlanıyor. 

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Gayrimenkulde yabancı yatırımcı sayısı artacak!

Altın Türk Yatırım ve Arap Türk İş Adamları Derneği Başkanı İsmail Altın Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapan yabancıların sayısının artacağını söyledi.

2023’e kadar AVM sayısı 475’e ulaşacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş AVM yatırımlarının belli bir doygunluğa ulaştığını belirterek, “Şu an 436 olan AVM sayımız 2023’e kadar planlanmış olanlarla birlikte 475’e çıkacak" dedi.

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Organize sanayiye standart geliyor! OSB sayısı artacak!

15 Nisan 2000 tarihinde OSB Kanunu'nun ardından OSB sayısı hızla arttı. Sadece o yıl 28 OSB kuruldu. 2000 sonrasında ise 204 OSB kuruldu.

Kepenk kapatan esnaf sayısında büyük artış: AVM ve markalar poker oynuyor!

Koronavirüs salgını sonrası müşteri sayısında ve satışlarda tarihi dip seviyelerine düşen esnaf ve markalar kepenk kapatıyor...

AVM sayısı artacak mı Haberi

AVM sayısı artacak mı
TÜRKİYE'nin alışveriş merkezi (AVM) haritası çıkarıldı. Mayıs itibarıyla Türkiye'de 349 AVM yer alırken, bunun yıl sonunda 411'e ulaşması bekleniyor. AVM'lerde İstanbul, Ankara ve İzmir başı çekiyor. İstanbul'da Anadolu yakasında 30, Avrupa yakasında 82 olmak üzere 112 AVM faaliyet gösteriyor. Şu an Adıyaman, Ağrı, Amasya, Ardahan, Bartın, Bayburt, Bingöl, Burdur, Çorum, Erzincan, Gümüşhane, Hakkari, İğdır, Kars, Kırşehir, Kilis, Muş, Niğde, Rize, Sinop, Sivas, Sırnak, Tunceli ve Yozgat'ta AVM bulunmuyor. Bu illerden Burdur, Çorum, Sivas ve Yozgat'ta 2017'e kadar AVM açılması...