08 / 05 / 2024

AVM Yatırımcıları Derneği

AVM Yatırımcıları Derneği

Son 7 yılda 41 iddialı AVM kapandı. Bir bölümü tamamen kepenk kapatan AVM'lerin bazıları hastane, dershane ve otele dönüşüyor SON 7 yılda 41 iddialı AVM projesi hazin bir sona uğradı.

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

Yatırımcılar dikkat! İşte son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirket!

Borsa yatırımcıları temettü dağıtan şirketler ile ilgili araştırmalar yaparken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden son 10 senede her yıl temettü dağıtan 9 şirketi açıkladı. İşte o paylaşım...

Borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! İşte borsada uygulanması gereken 13 kritik madde!

Borsa uzmanı Adem Ayan sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarının uygulaması gereken 13 kritik maddeyi açıkladı. İşte detaylar...

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru

Döviz kurları küresel ve yerel ekonomik gelişmelerin etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. Peki 1 euro ne kadar? 1 euro bugün kaç TL? Euro yatırımcıları dikkat! İşte güncel euro/TL kuru.

Uzman isim Selçuk Geçer herkesi uyardı! Yatırımcılar dikkat!.. İşte asıl sıçramanın olacağı tarih

Son dönemlerde yaptığı dolar öngörüleriyle beraber gündemde yer alan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer yatırımcıları tek tek uyardı. Dolar kurundaki dalgalanmaları değerlendiren Geçer, en fazla kazandıracak tüyoları liste halinde paylaştı.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Altın ile birlikte rekor denemeleri yapan gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi. Gümüş yatırımcıları durmayın bakın! İşte son dakika gümüş gelişmesi...

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Gümüş fiyatlar son durum merak edilirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Bu rakamı gören yatırımcıların ayakları yerden kesilecek. İşte o rakam... 

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gümüş için şifreleri tek tek açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş alım satım için şifreleri tek tek açıklayarak yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı..

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş için fırsat zamanını açıkladı! Bu rakamlardan alın! Gümüş yatırımcıları koşun

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş yatırımı yapanlar için gümüşte fırsat zamanının açıkladı. Gümüş almak isteyenler için rakam aralığı veren Memiş, yatırımcıları uyardı.

AVM Yatırımcıları Derneği Haberi

AVM Yatırımcıları Derneği

400 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan ORA AVM şu an kapalı. 20 milyon dolarlık Fox City iflas etti ve hastaneye dönüştürülmesi gündemde. 100 milyon dolar yatırımla Beylikdüzü'nde açılan Taksit Center, 'Bit Pazarı' oldu. İstanbul Güneşli'deki Hayat Park AVM artık bir eğitim kampüsü. İstanbul Mecidiyeköy'deki Astoria için marka karması yenileme görüşmeleri yapılıyor. Ankara'daki değeri 15 milyon dolar olan Maltepe AVM ise sosyete pazarına dönüştü. AVM Yatırımcıları Derneği'nin verilerine göre yedi yılda, İstanbul'da 26, Ankara'da 5, Muğla'da 2; Bursa, Mersin, Gaziantep, İzmir, Balıkesir, Denizli, Sivas ve Tekirdağ'da l'er olmak üzere 41 AVM kapandı. Uluslararası kriterlere göre AVM'lerin 20 bin metrekarenin üzerinde olması gerekiyor. Kapanan 41 AVM'den sadece 6'sı bu kritere sahip. 


EVA Gayrimenkul Değerleme ile araştırma şirketi Akademetre'nin...