03 / 05 / 2024

AVM yatırımcıları yeni yatırım

AVM yatırımcıları yeni yatırım

Kira tartışmalarının ardından kılıçları çeken AVM yatırımcı ve perakendeciler yeni yatırımlar konusunda da karamsar. Abdullah Kiğılı, “AVM denizi bitti” dedi...

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Yatırımcılar dikkat! Borsada yeni zirveler yolda!

Merakla beklenen Cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra Borsa İstanbul’daki  olumlu yükseliş Kurban Bayramı ve sonrasında da devam ediyor. İşte yatırımcıları yakından ilgilendiren o detaylar...

Yatırımcılar ortodoks politikalara dönüş sinyalinden memnun

PricewaterhouseCoopers (PwC) Türkiye Kıdemli Ortağı Cenk Ulu, yeni hükümetin Ortodoks politikalara dönüş sinyalinin yatırımcılar tarafından pozitif karşılandığını ifade etti. Ulu, “Türkiye bir süredir yatırımcıların radarında. Bu ilginin devam etmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Gram altın 50 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! İslam Memiş yatırımcıları son kez uyardı! Hazır olun!

Altın fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak 50 gün içinde gram altının ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcılar dikkat bu rakama herkes hazır olsun. İşte gram altının geleceği yeni rekor....

Yatırımcıların yeni gözdesi altın ve dolara endeksli kripto paralar

Dolar ve altının hızlı yükselişi sonrası alım satım işlemlerinde makas farkı açıldı. Bu gelişmelerin ardından yatırımcılar altın ve dolara endeksli kripto paralara yöneldi. 

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

Altını bilen adam İslam Memiş cuma gününü işaret etti! Gram altında yeni rakam geldi! Altın yatırımcıları hazır olun!

Altını bilen adam İslam Memiş piyasadaki hareketliliği değerlendirerek, cuma gününü işaret etti. Gram altın için yeni rakam geldi. Altın yatırımcıları hazır olun!

Yatırımcılar dikkat! Borsa yeni güne nasıl başladı?

Yatırımcıların gündeminde yer alan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,13 artışla 4.476,91 puandan başladı.

Seçim öncesinde son tahmin! Altın yatırımcıları o rakamı beklesin: Ünlü ekonomistten dudak uçuklatan rakamlar!

Altın piyasasında hareketlilik, ünlü ekonomistlerin çarpıcı açıklamalarına neden oluyor. Hatice Kolçak, bir para piyasaları uzmanı olarak altın yatırımcılarını uyararak yeni tahminlerini paylaştı. Seçim öncesi son tahminini duyuran bu uzman isim, büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

AVM yatırımcıları yeni yatırım Haberi

AVM yatırımcıları yeni yatırım


Türkiye genelindeki 377 AVM, ilk kez yüzde 10'un altında büyüyerek 100 milyar TL'lik ciro ile kapattığı 2016'nın ardından, ‘kira kavgasının' gölgesinde girdiği 2017 için de ümit vermedi. Bu yıl 8 yeni AVM açılması beklenirken, bugüne kadar Türkiye'ye 15 milyar dolarlık yatırım yapmış olan yabancı şirketlerin yeni yatırımlardaki payı yüzde 20 düştü. Sektörün duayen isimleri arasında yer alan ve AVM kiralamalarında öncü bir rol üstlenen Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, ortaya çıkan tabloyu “AVM denizi bitti. Yeni AVM'ler nasıl açılacak, açın da görelim. Hangi enayi gelir” diye yorumlarken, artık pek çok ilin yeni AVM yatırımlarını kaldıramayacağına dikkat çekti.

YALVARIN, AÇTIRMAYIN

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) 2016 yılı sektör rakamlarını açıklamak üzere dün İstanbul'da düzenlenen basın toplantısına katılan Kiğili, Anadolu'daki durumun AVM'ler...