03 / 05 / 2024

avmlere oyun alanı

avmlere oyun alanı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, ocak ayında yürürlüğe giren Perakende Ticaret Yasası’nın uygulama yönetmeliğini hazırladı. Düzenleme, alışveriş merkezlerinin nitelikleri ise yeniden belirleniyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa'nın sağlıklı işlemesi, firmaların sağlıklı finansmana erişiminin en önemli itici gücü olacağını belirterek'' Borsa bir oyun alanı değildir'' dedi.

Uzmanlardan çok önemli uyarı: Borsa oyun alanı değil, sürekli ekrana bakmak bağımlılığa yol açar!

Yatırım yapayım derken sağlığınızdan olmayın. Uzmanlar özellikle borsa ve kripto paralar gibi alanlara yatırım yapanları uyararak gün boyu ekran başında kalmanın bağımlığa yol açacağı konusunda uyarılarda bulundu.

Oyun Severler İçin Uygun Fiyatlı Black Shark 6 İkinci El Pazarında Satışta!

Oyun alanında elde ettiği başarıyı sürdürmek isteyen Xiaomi, Black Shark 6 için geri sayımda. Modelin özellikleri ortaya çıkıyor.

Asus yine göz doldurdu! Bu PC oyun tutkunlarından tam not aldı

 Dünyaca ünlü ve kalitesini kanıtlamış bilgisayar üreticisi ASUS, CES 2023 tüketici elektroniği fuarında, tamamen oyuncular yönelik yeni tasarladığı dizüstü bilgisayarlarını tanıttı.  Ekran gücünü NVIDIA GeForce RTX 40 serisinden alan cihaz, inanılmaz oyun performansı sunuyor.

Bakan Varank açıkladı: Türkiye dijital oyun girişimciliğinde tarih yazdı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul’un bu sene dijital oyun sektöründe Avrupa çapında en fazla yatırım alan şehir olduğunu açıkladı.

Yola terk yapılmadan ruhsat verilir mi?

İmar planlarında bazı alanlar park, yeşil alan ya da oyun alanı gibi birimlere ayrılır. Kamu yararına olacak şekilde gerçekleşen bu duruma ise yola terk adı veriliyor. Peki, yola terk yapmadan ruhsat verilir mi? Tapuda yola terk işlemi nasıl yapılır? Yola terk nedir? İşte detaylar…

BİM’den oyunseverlere müjde! OPPO A55 indirimli fiyatı ile burada! 8 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin en ünlü perakende marketlerinden biri olan BİM, Oppo’nun akıllı telefonu ve oyun alanında nam salmış olan Oppo A55’i piyasaya göre daha uygun fiyata satışa sundu. Oyunseverler gençler bu habere… Peki, BİM’de Oppo A55 fiyatları kaç lira? İşte 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki ticari alanlar kiraya verilecek!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde yer alan bazı fakülte ve yüksekokul içerisinde bulunan, fast-food, kantin, oyun alanı ve kiralık dükkan gibi taşınmazlar 27 Ekim 2020 günü kiraya verilecek.

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Bursa Değirmenönü'ne yeni spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeterli yeşil alan ve oyun alanı bulunmayan Değirmenönü Mahallesi’ndeki şantiye alanının bir bölümünü futbol sahası olarak hizmete sunacak.

Samsun Atakum'a dev tesis kazandırılacak!

Samsun Atakum'a Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi kazandırıldı. Yapımı devam eden proje ile ilçeye önemli bir kompleksin kazandırılacak.

İzmit'e yeni tören alanı inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Mecidiye Köyü'ne 450 metrekarelik tören alanı, 120 metrekarelik oyun alanı, 30 metrekarelik oturma alanı kazandırıyor.

avmlere oyun alanı Haberi

avmlere oyun alanı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, ocak ayında yürürlüğe giren Perakende Ticaret Yasası’nın uygulama yönetmeliğini hazırladı.


Düzenleme, alışveriş merkezlerinin nitelikleri ise yeniden belirleniyor.

Alışveriş merkezleri, mağazaların en az yüzde 70’inde ‘seri sonu’ ve ‘indirimli’ ürün satılması şartıyla ‘outlet’ ibaresi kullanabilecek. Tüm alışveriş merkezlerinde, altı ay içinde tamamlanmak şartıyla ‘ibadet yeri’, ‘acil tıbbi müdahale ünitesi’ ve ‘çocuk Oyun alanı’ bulunacak. Küçük esnaf, normal kira bedelinin dörtte biri oranında kirayla AVM’de dükkan kiralayabilecek. 


Dövizden TL’ye dönüş

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sami Kariyo, bakanlığın yayımladığı yönetmelik taslağının sektörde yeni bir dönemi başlatacağını belirterek, “AVM’lerde ortak alan ödemesi dövizden TL’ye dönecek, markalarımız nefes alacak” dedi....