06 / 05 / 2024

avukat Halil Hilmi Tütüncü

avukat Halil Hilmi Tütüncü

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü kimdir? Halil Hilmi Tütüncü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Hilmi Tütüncü, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Hilmi Tütüncü..

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

Isparta Yalvaç'a 400 ucuz konut geliyor!

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, evsizlere müjdeyi verdi. Tütüncü, 400 ailenin ev sahibi olması için çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Fikret İnan adliyeden firar etti mi?

FETÖ operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen Fi-Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın adliyeden kaçtığı iddia edildi. İnan’ın avukatı Halil Canbolat Fikret İnan’ın firar ettiği iddiasının doğru olmadığını belirtti.

Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak. Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, projeyle önemli bir eksikliğin giderileceğini belirtti.

Ankara Tunalı Hilmi'de kaldırımlar yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “Tunalı Hilmi Caddesi’nde eskiyen kaldırımların yerine bazalt kaplamalı kaldırımlar döşenerek çok daha sağlam ve modern bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

İbrahim Halil Çomaktekin Amasya valilik binasının restorasyonunu inceledi!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, restorasyon ve güçlendirme çalışmaları devam eden valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali binanın kısa zamanda halka hizmet vereceğini belirtti.

Nazilli'deki Cinibiş Harbi Şehidi Halil Dede'nin kabri türbe olacak!

Nazilli Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan 16’ncı asırda yaşamış Haccenbeş Dede ile Abdullah Dede türbelerinden sonra Cinibiş Harbi Şehidi Halil Dede’nin kabri de yenilenerek mezarı türbeleştiriliyor.

Halil Memiş Manisa Ahmetli projelerini anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Ahmetli’deki atık su arıtma tesisini faaliyete geçirdiklerini açıklayan Memiş, bunun yanında Ahmetli’yi uçuracak projelerinin olduğunu duyurdu

Yönetici aidat parasıyla avukat tutabilir mi?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sorduğu 'Bina yönetimi benim paramla bana karşı avukat tutacak bu mümkün mü?' sorusuna yanıt verdi.

Hilmi Türkmen Üsküdar'daki kentsel dönüşümü anlattı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçede kentsel dönüşümün başlamasına ilişkin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek gelişmeler hakkında bilgi verdi.

İbrahim Halil Öcalan: Antalya kentsel dönüşümde geride kaldı!

Antalya’nın kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getiren İbrahim Halil Öcalan, “Antalya’da 100. Yıl, Deniz ve Santral Mahallesi gibi birçok bölge ufacık bir depremde yıkılabilecek yapılara sahip. Bir an önce devlet teşviki arttırılmalı” diye konuştu.

Hilmi Türkmen Üsküdar'ın 2023 vizyon projelerini anlattı!

Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Av. Hilmi Türkmen bir yıllık hizmetlerini ve projelerini Tünaydın Gazetesi'ne anlattı.Hilmi Türkmen, bir sene içerisinde bitirdiği projelerin yanı sıra pek çok proje için de düğmeye bastı.

Halil Çomaktekin: Amasya turizm potansiyeline sahip!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Türkiye’nin ve Amasya’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle oldukça önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

avukat Halil Hilmi Tütüncü Haberi

avukat Halil Hilmi Tütüncü

Halil Hilmi Tütüncü kimdir?

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü kimdir? Halil Hilmi Tütüncü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Hilmi Tütüncü, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?


Halil Hilmi Tütüncü biyografi..

Halil Hilmi Tütüncü, 1975 Yalvaç doğumlu, ilkokulu Alemdar ilköğretim okulu, ortaokulu ve liseyi Yalvaç İmam-Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi.


15 senedir Yalvaçta serbest avukat olarak çalışmaktadır. Meslek hayatında uzun yıllar Yalvaç Sanayi ve Ticaret Odası, Gelendost Belediyesi, Yukarı Kaşıkara Belediyesi, Kumdanlı Belediyesi, Bağkonak Belediyesi, Körküler Belediyesi gibi birçok kurumun hukuk danışmanlığı ve avukatlığını yapmıştır.


Uzun yıllar belediyelere hukuk danışmanlığı görevini yapmasından dolayı bilhassa belediyecilik mevzuatı ve işleyişi konusunda tecrübe kazanmıştır.


2000 yılından beri aktif siyasetin içerisinde bulunarak kendisini yetiştirmiştir.


Halil Hilmi Tütüncü evli ve iki çocuk...