02 / 05 / 2024

AXİS AVM ziyaretçileri

AXİS AVM ziyaretçileri

Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane’de ilçenin sosyo-kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor. Axis’le kesişenler BMW X1 sahibi olma şansı yakalıyor...

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Axıs İnşaat Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Umut Demirtepe tarafından kuruldu.

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Axis Emlak A.Ş. tarafından kuruldu.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…

Axıs Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Axıs Emlak Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aatef Baıg, Ahmed M.M.H., Fahd Mohammed H, Hussıen M.A.H.E. ve Mohammad Saqıb Aftab ortaklığında kuruldu.

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi kaç yıl geçerli? Satış vaadi sözleşmesi zamanaşımı süresi nedir?

Gayrimenkullerin satışına yönelik işlemlerde resmi bir belge niteliği taşıyan satış vaadi sözleşmesi, ileri tarihli bir satış kontratının teminatını oluşturan bir ön sözleşme olarak ifade ediliyor. Peki, Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi kaç yıl geçerlidir? İşte tüm detaylar...

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi örneği 2022!

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi ileri tarihli bir satış kontratının teminatını oluşturan öz sözleşme oluyor. İşte gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi örneği 2022...

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness Axıs Group Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Negar Nabıan tarafından kuruldu.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

AXİS AVM ziyaretçileri Haberi

AXİS AVM ziyaretçileri


Axis Kâğıthane AVM, kentsel dönüşümün odak noktası Kâğıthane’de ilçenin sosyo-kültürel yapısına değer katarken, çeşitli etkinlik ve kampanyalarla da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.  

27 Aralık 2013 – 9  Mart 2014 tarihleri arasında yolu Axis’le kesişenler BMW X1 sahibi olma şansı yakalıyor.


Kağıthane’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olan Axis AVM, 2000 metrekarelik Playland çocuk oyun alanı ve bowling salonu bölgenin eğlence ihtiyacını karşılarken, ziyaretçilerinin de sosyal aktivitelerle keyifli anlar geçirmesini sağlıyor. Vizyon filmlerinin gösterimde olduğu 10 sinema salonu, 1300m²'lik Bowling ve Bilardo Salonu, hemen her alanda hizmet veren 99 mağazası ve 8 kiosku ile yiyecek-içecek katı da Axis AVM’nin sunduğu sayısız olanak arasında yer alıyor. Axis’in ardı ardına düzenlediği kampanyalar ise misafirlerine sürprizler sunuyor.

Otomobil sahibi olma hayali kuranlara da şans kapısını Axis...