29 / 04 / 2024

Axis Kâğıthane bayram etkinlikleri

Axis Kâğıthane bayram etkinlikleri

Kâğıthane ’nin ilk ve tek AVM 'si olan Axis Kâğıthane, Kurban Bayramı ’nda da çocukları ve aileleri sevindirecek birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor...

Kağıthane Belediyesi'nden satılık arsa!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Aralık'ta yapılacak.

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

Karavana talep bir senede 3'e katlandı!

Yaz tatili dönemine denk gelen 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin de etkileriyle bu yıl karavana olan talep geçen seneye göre üç kat artış gösterdi.

Havaist, bir günde 23 bin yolcu taşıyarak rekor kırdı!

İstanbul Havalimanı'na taşıma hizmeti sağlayan Havaist firması, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde 23 bin yolcu taşıyarak rekora imza attı.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Paycell ve Aytemiz’den sürücülere müjde: Akaryakıtta yüzde 3’e varan indirim fırsatı!

Yaklaşan yaz  mevsimi ve Kurban Bayramı ile birlikte tatil planları da yapılmaya başladı. Çalışanlar yıllık izinlerini bayram tatili ile birleştirip uzun bir tatilin hayallerini kurarken, arabasıyla tatile gitmeyi planları bekleyen güzel haberler var.

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Axis Kâğıthane bayram etkinlikleri Haberi

Axis Kâğıthane bayram etkinlikleri


Bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Axis Kâğıthane AVM, ziyaretçilerine alışveriş olanaklarının yanı sıra keyifli zaman geçirebilmeleri için sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. 4 Ekim tarihinde Axis AVM’de sinemaseverle buluşan Cinepol Sinemaları’nın, vizyonda yer alan birbirinden başarılı filmlerle İstanbul genelinde en çok izleyici ağırlayan lokasyonlar arasında üst sıralarda yer alması bekleniyor. 


Son teknolojiye sahip salonları ve dev perdeleri film seyretmeyi doyumsuz bir keyif haline getiren Axis, 10 salonu 1000 koltuk kapasitesine sahip Cinepol Sinemaları ile İstanbul AVM ‘lerinin en geniş kapasiteli sinemalarından birini İstanbul halkının hizmetine sundu.


Axis AVM’nin Caillou severlere de bir müjdesi var. Çocukların severek seyrettiği çizgi film kahramanı Caillou 19 ve 20 Ekim tarihlerinde Axis’i ziyaret ediyor.


Axis AVM, Kurban Bayramı boyunca etkinlik ve kampanyaları...