07 / 05 / 2024

Aydın icra müdürlüğü

Aydın icra müdürlüğü

Aydın 1. İcra Müdürlüğü tarafından Aydın Güzelhisar mahallesinde bulunan arsa 808 bin 585 TL'ye satılacak. Satış, 13 Temmuz Cuma günü 10:30-10:40 saatleri arasında yapılacak

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Ucuz pasaport için son 20 gün! Nüfus Müdürlüğü'nden açıklama

Pasaport dahil kamuda pek çok hizmet ve değerli kağıda gelecek yüzde 122 zam öncesinde vatandaşların pasaport yenileme talebi patladı. Nüfus Müdürlüğü talebin 5 kat arttığına dikkat çekerek kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Ev alıp satacaklar dikkat! Tapu Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi: Hiçbir geçerliliği yok!

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Zeki Adlı'dan ev alıp satacak herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Adlı yaptığı açıklamada noterdeki sözleşmelerin geçerliliğinin olmadığını, satışların tapu müdürlüklerinde olması gerektiğini dile getirdi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Zeytinburnu Nüfus Müdürlüğü binasının nereye inşa edileceği belli oldu!

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi nüfus müdürlüğünün yeni binası, ilçede bulunan okul bahçesine yapılacak. Binanın inşaatı için 18 Haziran 2019'da ihale yapılacak.

Alkim Alkali Kimya genel müdürlük binasını satıyor!

Alkim Alkali Kimya'nın genel müdürlük binası 60 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Satışın gerekçesi, şirket merkezinin başka bir yere taşınma planı olarak açıklandı...

İskenderun Nüfus Müdürlüğü binası restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata,İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile birlikte Vali Ata, İlçe Nüfus Müdürlüğü Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Remzi Aydın, İmar Müdürlüğü personeli ile toplantı yaptı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İmar Müdürülüğünde görevli personelle toplantı düzenledi. Eyüp Belediyesi İmar Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda Başkan Remzi Aydın, personelin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Aydın icra müdürlüğü Haberi

Aydın icra müdürlüğü
İlan şöyle;


AYDIN 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Dosya No: 2010/1236 Tal.


1-Tapu Kaydı: Aydın ili, Güzelhisar mah. 2288 ada, 2 parsel sayılı 1.617.17 m2 Arsa vasıflı taşınmaz


Hali Hazır Durumu: Taşınmaz Aydın Muğla devlet yoluna cephelidir. Şehrin güneyinde, gelişmekte Dian bir bölgesindedir. Çevresinde zemin katı işyeri, üst katları mesken olarak kullanılan 4-5 ayrık aizam bahçeli yapılar ve boş arsalar vardır. Taşınmaz üzerinde yaklaşık 10 m yüksekliğinde toprak /ığını mevcuttur. Marketlere, fabrika satış mağazalarına, özel hastanelere yakın konumdadır. Anayoldan minibüsle her yere ulaşım imkanı vardır. Her türlü alt yapı hizmetinden faydalanan aşınmazın tercih edilirliği iyidir. Belediyenin her türlü altyapı hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Dtoyol girişine yakın olup henüz yoğun yapılaşmanın olmadığı bölgededir, mar Durumu: Taşınmaz halihazırda boş arsa olup üzerinde herhangi bir...