05 / 05 / 2024

aydın kiralık gayrimenkul

aydın kiralık gayrimenkul

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın ve Bursa'da kiralık 10 gayrimenkul!

Aydın ve Bursa'da yer alan iş yeri, konut ve çay bahçesi için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile ilgili detaylar...

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Kiralık ev arayanlar dikkat! Fiyatları gören inanamadı! Yüzde 168 arttı!

BETAM'ın kiralık konut raporuna göre kasımda ülke genelinde kiralık konut ilan metrekare fiyatı yıllık yüzde 168 oranında yükseldi ve 67 lira olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

İzmir'de kiralık ev sorunu büyüyor!

İzmir'de konut satışları hareketlenmeye başlandı.  FCTU İzmir'de konutlara talebin arttığını kiralık konut arzının daralmaya başladığını dile getirdi. 

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Denizli ve Aydın'da 9 milyon TL'ye satılık 26 gayrimenkul!

DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğü, Denizli ve Aydın'da yer alan 28 gayrimenkulü 8 milyon 959 bin 390 TL bedelle satışa çıkardı. 

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın'da 21.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, Aydın'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

aydın kiralık gayrimenkul Haberi

aydın kiralık gayrimenkul

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoran için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Kuşadası Türkmen Mahallesi'nde yer alan restoranın yıllık kira bedeli 960 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli se 28 bin 800 TL olarak belirlendi.

Restoranın kapalı alanı 334,30 metrekare, açık alanı ise 326 metrekare. Söz konusu ihale Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası 6.katındaki Encümen Toplantı Salonunda Encümen huzurunda gerçekleştirilecek.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

TAŞINMAZ 7 (YEDİ) YIL SÜRELİĞİNE KİRAYA VERİLECEKTİR
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1-Mülkiyeti Aydın Büyükşehir Belediyesine ait olan, aşağıdaki listede adres ve nitelikleri belirtilen taşınmazın 7 (yedi) yıl süreliğine, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35'inci maddesine göre Kapalı Teklif Usulü (Artırma) ile kira ihalesi...