02 / 05 / 2024

Aydın Kuşadası inşaat

Aydın Kuşadası inşaat

Aydın Kuşadası'nda turizm sezonu nedeniyle inşaat faaliyetlerine kısıtlama getirildi. Her yıl yaz turizm sezonunda uygulamaya sokulan inşaat kısıtlaması 15 Ekim tarihine kadar uygulanacak.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

TOKİ Aydın projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 228 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için yeni tarih açıklandı. İşte TOKİ Aydın projesi ile ilgili detaylar...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın projesi için beklenen tarih geldi! 228 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 228 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Aydın projesi için tarih resmen belli oldu! 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 228 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Aydın projesi için son dakika müjdesi geldi! 196 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın projesi için son dakika müjdesi geldi...Yalnızca tek bir ilçede inşa edilecek 196 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Aydın projesi için tarih belli oldu! 196 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Aydın projesi için tarih belli oldu. 196 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Aydın projesi için düğmeye bastı! Tam 79 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aydın projesi için düğmeye bastı. Projeyle tam 79 yeni konut geliyor.

TOKİ Aydın projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 390 yeni ve ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

Aydın Kuşadası inşaat Haberi

Aydın Kuşadası inşaat

Kuşadası'nda turizm sezonu nedeniyle inşaat faaliyetlerine kısıtlama getirildi. İnşaat kısıtlaması, Aydın Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Kültür Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü'nün ortak kararıyla 15 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek. 



Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, her yıl yaz turizm sezonunda uygulamaya sokulan inşaat kısıtlamasını 8 maddelik bir tebligatla duyurdu. 15 Ekim tarihine kadar uygulanacak inşaat yasağına ilişkin tebligat şöyle:"Turistik tesis ve yerleşim bölgesi etkileşim alanı dışında kalan yerlerdeki inşai faaliyetler için belediyemize başvuru yapılacak, başvurular mahalinde incelenerek yerli ve yabancı turizmi hiçbir şekilde etkilemeyecek yerler için Belediyemizce gerekli izin verilebilecektir. İlçe sınırları dahilinde izin verilmeyen bölgelerde hafriyat yapılması ve taşınması yasaktır. 



Her türlü kırıcı, delici, sıva makinesi, şap makinesi ve bunun gibi gürültülü inşaat faaliyetleri yapılmayacaktır....