05 / 05 / 2024

Aydın Nazilli köy konağı

Aydın Nazilli köy konağı

Aydın Nazilli Belediyesi Dualar Mahallesi Hulki Karakaya Köy Konağı ile Muhtarlık hizmet binasını yeniden inşa etti. Yapılar, Nazilli Belediyesi tarafından hizmete açıldı.

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Malatya'da son durum: Enkazların yaklaşık yüzde 99'u kaldırıldı!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu kentte enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 99'a ulaştığını belirtti.

Euro tam 30 TL olacak! Bu tarihi görenler dövizciye akın edecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euronun 30 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Milyonlarca kişi dolara endekslenmişken, euro ataklarla yükselişe geçerek gündemin konusu oldu. euro fırladı, euroda resmen yangın yeri, kıyıda köşede 1 euro kuru bile olanlar koşun. İşte son dakika euro kuru...

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

KİPTAŞ Kadıköy'de dönüşüme start verdi! 

KİPTAŞ Kadıköy ilçesinin Kozyatağı Mahallesi’ndeki Özden Apartmanı'nın dönüşümüne start verdi. İşte KİPTAŞ'ın Kadıköy'deki dönüşüm projesine ilişkin tüm detaylar...

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın Nazilli köy konağı Haberi

Aydın Nazilli köy konağı

Aydın Nazilli Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Dualar Mahallesi Hulki Karakaya Köy Konağı ile Muhtarlık hizmet binası Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen tören ile açılışı gerçekleştirildi.


Bu gün rahmetli olan Mahalle Muhtarı merhum Hüseyin Canlı ile mahalle sakinlerinin atıl ve kullanılmaz durumda olan muhtarlık binasını yenilenmesini Başkan Haluk Alıcık'tan istemelerinden sonra, tamamen yıkılarak Nazilli Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen Hulki Karakaya Köy Konağı ile Muhtarlık binası halkın hizmetine sunuldu. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iki katlı kullanılmaz haldeki, depreme dayanıksız raporu bulunan muhtarlık binasının yıkımını gerçekleştirildikten sonra, toplamda 60 metrekare alanda tek katlı olarak inşa edilen yapı 75 bin TL'ye mal oldu. Bir bölümü muhtarlık bir bölümü de köy konağı şeklinde kullanılacak olan yapının Dualar mahallesinde Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen açılış...