02 / 10 / 2024

Aydın satılık zeytinlik

Aydın satılık zeytinlik

T.C. Söke Satış Memurluğu, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinliği 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satıyor...

Satılık konutta yeni dönem: Artık ev alacakların da şartları var! Sağlam zeminli, alt katları dükkan olmayan...

Satılık ev arayanlar da artık şartlarını açıklıyor. İşte satılık ev arayan bir vatandaşın verdiği o ilan...

Satılık konutların ilanda kalma süresi 70 gün!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda satılık konutların ilanda kalma süresinin 70 gün olduğunu belirtti.

Maliyet rakamlarından satılamayan konutların karlılık dönemi ne zaman gelecek? 

İnşaat Mühendisleri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Şu an maliyet rakamlarından satılmayan konutların karlılık döneminin bir gün geleceğini söyleyerek, “3 gün mü? 3 ay mı? 3 Yıl mı?” ifadelerini kullandı.

Satılık konut fiyatlarındaki artış hızı yavaşladı! Uzman isim uyarıyor! Konut almanın şu an tam zamanı!

Endeksa Genel Müdürü ve Kurucu Ortağı Görkem Öğüt, satılık konutlarda fiyat artışının nominal olarak pandemi öncesi seviyelere geldiğini vurguladı. Öğüt: “Nakit alımların pazarlık gücü çok yüksek, bu nedenle konut satın almanın şu an tam zamanı.” dedi.

Satılık konut fiyatlarındaki düşüş 2024'ün ilk 6 ayına damga vurdu! Konut almak için doğru zamandayız!

Endeksa, Türkiye genelinde konut piyasasındaki değer değişimlerine yönelik yarıyıl raporunu açıkladı. Satılık konut fiyatlarındaki reel düşüş trendi, 2024’ün ilk altı ayına damgasını vurdu. 

Yeni düzenlemeler satılık ve kiralık ev fiyatlarını yaz sonunda uçuracak! Yeni konut krizi kapıda!

Satılık ve kiralık ev fiyatları ile ilgili bir son dakika uyarısı yapıldı ve fiyatların uçacağı, yeni konut krizinin de kapıda olduğu belirtildi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

Vatandaş bu ay en çok satılık ev aradı! Kiralar geçen aya göre yüzde 10 arttı! 

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında gerçekleşen hareketler doğrultusunda 2024 yılı Nisan ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre nisan ayında vatandaşlar en çok satılık ev ararken, kiralık ev fiyatları yüzde 10 arttı.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Martta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 2024 yılı Mart ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Mart ayında konut arayanların yüzde 45’i kiralık yüzde 55’i satılık konut aradı

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Aydın satılık zeytinlik Haberi

Aydın satılık zeytinlik

T.C. Söke Satış Memurluğu tarafından, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinlik 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün satış ihalesi 15 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.  

İlan metni:

T.C. SÖKE (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 2021/12 SATIŞ

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

TAŞINMAZIN Özellikleri : Aydın İli Söke İlçesi Yenikent Mahallesinde bulunan 1312 ada 32 parsel nolu taşınmaz 44.901,00 M² dir. Parsel tapu kayıtlarında İNCİR VE ZEYTİN BAHÇESİ olarak geçmektedir. Dava konusu taşınmaz Söke Kuşadası Çevre yolunun batısında kalmakta olup, yola cepheli konumdadır. Taşınmaz coğrafi olarak tepe şeklinde olup, tepenin en üst kısmından dört yöne doğru yaklaşık %20-25 eğime sahiptir. Keşif tarihinde taşınmaz üzerinde 45-55 yaşlarında...