05 / 05 / 2024

Aydın Şengül açıklama

Aydın Şengül açıklama

Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bu durumu görmemesi için kenti dolaşması gerektiğini belirterek "Sayın Kocaoğlu'nun belediye sarayından çıkıp İzmir'i gezmesi dolaşması ve bu tür durumları görmesi gerekir" dedi

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

Dul ve yetim aylıklarına zam bekleyenler bu habere hemen baksın! Son dakika açıklama geldi!

En az emekli maaşı alanların aylıklarına zam yapılmıştı, yapılan çıkışla beraber 5500 TL olan aylıklar 7500 TL'ye çıktı. Dul ve yetim aylığı alanların aylığı ise zam görmedi. İşte bununla alakalı, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama geldi.

Üreticiler tedirgin: “Süt tozu ithalatı hayvancılığa darbe vuracak!”

Çiğ süt alım fiyatlarının aşağı çekildiğini ifade eden üreticiler süt tozu ithalatının hayvancılığa darbe vuracağının altını çizdi.

Garip adası 950 milyon TL'ye satılığa çıktı!

Fi Yapı, son dakika açıklamasıyla Garip Adası'nın satılığa çıkarıldığını duyurdu. Fikret İnan imzası taşıyan açıklamada, adanın 950 milyon TL'ye satışa sunulduğu açıklandı. İşte şirket tarafından yapılan o açıklama...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Elinde doları herkes elindeki doları bırakıp bu habere baksın! Merkez Bankası açıklama yaptı

Merkez Bankası tarafından Türkiye'de doların yükselip yükselmeyeceğini belirleyen önemli veriler arasında yer alan bir veri hakkında açıklama yapıldı.

BOTAŞ’dan flaş açıklama! Doğal gaz iddialarına cevap gecikmedi!

BOTAŞ'tan, bazı basın yayın kuruluşlarında  "Doğal gaz depolarında 600 milyon metreküp eksik var" şeklinde çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada, BOTAŞ aleyhine algı oluşturmaya yönelik maksatlı ve gerçek dışı haberler ile kamuoyu gündeminin meşgul edildiği belirtildi.

Dolarda tsunami çıktı! Kritik açıklama geldi! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar  dün tarihi zirvesine ulaşarak 18,53 TL ile rekor kırdı. Bugün de güne dünkü rekor seviyesi ile başladı. Doların yönünü etkileyecek kritik açıklama geldi. İşte son dakika dolar kuru...

Ünlü bankadan altın fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama! 1 gram bile altınınız varsa şimdi bakın! Kabus devam edecek mi?

Altının ons fiyatı da düşüş eğilimini üst üste üçüncü haftaya taşıdı ve yüzde 1,7 azalışla 1.712 dolara kadar düştü. Altın yatırımcıları tedirgin olurken, değerli metalle ilgili ünlü bankanın analizlerinden kritik açıklama geldi. Peki altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? İşte ayrıntılar...

Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun! Selçuk Geçer'den kritik açıklama

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı gündemde yer alırken Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi: ''Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun'' diyen Geçer yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı...

Aydın Şengül açıklama Haberi

Aydın Şengül açıklama


 Ak Parti izmir Milletvekili Aydın Şengül. İzmir'de çöp sorunun giderek büyüdüğünü özellikle yol ve refüj kenarlarının pislik içinde olduğunu iddia etti. 

Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bu durumu görmemesi için kenti dolaşması gerektiğini belirterek "Sayın Kocaoğlu'nun belediye sarayından çıkıp İzmir'i gezmesi dolaşması ve bu tür durumları görmesi gerekir.  Sanırım tam olarak dolaşmıyor.  Kendi miskinliğini kente yansıtıyor. Güzel İzmir'imiz bunları hak etmiyor" dedi.   İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştirilerini sürdüren Şengül, kentin çöplük içinde olduğunu savundu. Şengül. "İzmir'de yol kenarları çöplük içinde. Doğru dürüst bir çevre düzenlemesi. temizlik yok" dedi. 

Aziz Kocaoğlu'nun Çöp Arıtma Tesisleri'ni Karşıyaka Yamanlar Dağı eteklerine yapmasının oldukça anlamlı olduğuna da işaret eden Şengül, "CHP en yüksek oyu Karşıyaka'dan alıyor. Nasılsa fazla itiraz olmaz şeklinde hareket ediyor"...