03 / 05 / 2024

aydın tarım arazileri afet bölgesi

aydın tarım arazileri afet bölgesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, aşırı yağışlar sonucu barajların kapaklarının açılmasıyla sular altında kalan tarım arazilerinin afet bölgesi ilan edilmesini istedi. Çerçioğlu, "Çiftçimizin yaraları sarılıp zararı karşılanmalı" dedi.

Deprem bölgesinde tarım arazileri yapılaşmaya açıldı!

Yargının “dur” kararına rağmen, tarım arazileri ve zeytinlikler yapılaşmaya açıldı. İşte ayrıntılar ve konu ile ilgili yapılan açıklamalar...

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

İşlenmeyen tarım arazileri kiralanacak! İlk kiralama 2025'te!

Tarım arazilerinin verimli kullanılması için atıl haldeki toprakların kiralaması yapılacak. Böylece hem arazi sahibi hem de tüketici kazanacak.

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi marketlerinde yüzde 50'ye varan indirim başladı! İşte o indirimli ürünler...

Tarım Kredi Market temel gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim kampanyasını başlattı. 

Türkiye tarımında devrim: Boş araziler üretime geçiyor mu?

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yoluyla geçen tarım arazileri, bağlar ve topraklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde, 'Dünya'ya Antalya'dan Tarım Mesajı: Antalya Tarım Zirvesi' başlıklı etkinlik gerçekleşti.

Çiftçiler dikkat! İki sene ekilmeyen tarım arazileri kiraya verilecek! Kanun teklifi resmen verildi! 

Çiftçiler dikkat! İki sene ekilmeyen tarım arazileri kiraya verilecek! Kanun teklifi resmen verildi! İşte ayrıntılar...

Bu fırsatı kaçırmayın! Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Şubat ayını indirimle karşıladı! Bu indirimler yüz güldürdü

Kaliteyi ucuza almak isteyenlerin en büyük adresi olan  Tarım Kredi Kooperatif Marketleri yine ucuzluk yaparak gündeme geldi. Büyük indirimlerin yapıldığı Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin fiyat listesinin merak edenler haberimize baksın.

Tarım Kredi'de 600 çeşitte dev indirim! Zincir markette 180-190 liralık ürün Tarım Kredi'de 80 lira!

Tarım Kredi'de 600 çeşitte indirim yapılacağı gündeme bomba gibi düştü. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler ne kadar TL'ye satışa sunulacak? 600 ürün indirimi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Hazine'ye ait 2B ve tarım arazilerinin satışında son dakika! Resmen 4 gün kaldı! Başvuru ve ödemeleri kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, Hazine'ye ait 2/B ve tarım arazileri satışında başvuru süresinin 31 Aralık günü biteceği duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi'nin 22 Ağustos aktüel kataloğunda kaçırılmayacak çılgın indirim! Hemen 22 Ağustos 2022 fiyat listesine bakın

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 22 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bugün Tarım Kredi Marketlerde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Ayçiçek yağı, şeker ve çayda çılgın indirim! Tarım Kredi 20 Ağustos kataloğu açıklandı! 20 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 20 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün Tarım Kredi Kooperatifleri'nde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Tarım Kredi 16 Ağustos aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Fiyatlar dip yaptı hemen bakın! 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 16 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün Tarım Kredi Kooperatifleri'nde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç lira oldu? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi.

aydın tarım arazileri afet bölgesi Haberi

aydın tarım arazileri afet bölgesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, aşırı yağışlar sonucu barajların kapaklarının açılmasıyla sular altında kalan tarım arazilerinin afet bölgesi ilan edilmesini istedi. Çerçioğlu, "Çiftçimizin yaraları sarılıp zararı karşılanmalı" dedi.


Aydın'da aşırı yağışlar sonucu Bozdoğan'daki Kemer ve Çine'deki Adnan Menderes Barajı'nın kapakları açılıp su bırakılınca kentteki binlerce dönüm tarım arazisi sular altında kaldı. Arazileri sular altında kalan birçok çiftçinin mağdur olduğunu söyleyen ve zarar yaşanan arazilerin afet bölgesi ilan edilmesini isteyen Başkan Çerçioğlu, "Bozdoğan, Sultanhisar, Atça, Efeler ve Söke ovalarımız ile Yenipazar'daki on binlerce dönüm tarım arazimiz sular altında. Çiftçimizin zararı büyük. Bu araziler afet bölgesi ilan edilmeli. Çiftçimizin yaraları sarılıp, zararları karşılanmalı. Yetkililerden ricamız hemen gerekli çalışmayı başlatmaları" diye konuştu.


Yeni...