15 / 05 / 2024

aydın yeni yapılacak barajlar

aydın yeni yapılacak barajlar

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu yaptığı açıklamada 2019 yılına kadar Aydın'a 13 yeni baraj kazandırılacağını söyledi.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

Bakan Özhaseki'den yeni yapılarla ilgili net açıklama geldi: 4 katı geçmeyecek!

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Evde bakım maaşı alanlara resmen yeni ay şoku geldi! Maaş ödemeleri artık resmen böyle yapılacak! Acilen bu karara bakın

Evde bakım maaşı alanlara resmen yeni ay şoku geldi... Maaş ödemeleri artık resmen böyle yapılacak... Acilen bu karara bakın...

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin tek tek belli olduğu TOKİ kura çekilişi tarihleri merakla bekleniyor. Peki TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Yeni yapılacak konutlar için ‘alüvyon kalınlığı’ uyarısı!

Deprem bölgesinde yapılacak yeni konutlar için çalışmaların başlatıldığı bu dönemde, uzmanlardan bu kez, ‘alüvyon’ uyarısı geldi.

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi! 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın!

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi... 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın...

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Türkiye'de 3 yıl içinde 36 yeni cezaevi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanmış olan 2022 senesi yatırım programlarına göre 36 yeni ceza infaz kurumu yapılacak. Yeni yapılacak olan ceza infaz kurumunun sonuncusu 2025 yılında bitecek. 

Yeni yapılarda otopark zorunluluğu ne olacak?

Kentsel dönüşüm ile yeni yapılacak olan binalarda otoparkların ne olacağı merak konusu ne oldu. Olaycom.'dan Günay Yumruktay  bugünkü köşe yazısında otopark zorunluluğunu kaleme aldı.

aydın yeni yapılacak barajlar Haberi

aydın yeni yapılacak barajlar


Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu, DSİ'nin Aydın'a 2003- 2015 yılları arasında 4 milyar 180 milyon lira yatırım yaptığını, ilde 12 yılda tamamlanan 6 baraj ve 4 gölet ile 566 milyon metreküp suyun depolandığını söyledi. Bu yıl da ilde 21 milyon liralık yatırımlarının olacağını dile getiren Acu, "2019'un sonuna kadar 13 baraj ve 7 gölet daha tamamlanacak.

İnşaatı devam eden Gökbel, Köşk-Başçayır, Sultanhisar, Nazilli-İsabeyli, Yenipazar-Koyunlar, Söke- Karacahayıt ve Karpuzlu Hatip Kışla barajları ile ilde toplam 219 bin 816 dekar alan suyla buluşacak. Beşparmak, Karacasu-Ataköy, Söke-Sarıçay, Bozdoğan-Güneyköy, Nazilli-Kozdere ve Koçarlı-Zeytinköy barajlarının planlama ve proje çalışmalarının devam ediyor. Bu barajlar ile de toplamda 7 bin 180 dekar arazi sulanacak" dedi.



Yeni...