27 / 04 / 2024

Ayhan Şahenk inşaat projeleri

Ayhan Şahenk inşaat projeleri

1950'de daha sonra Doğuş Holding'in temeli olacak olan şirketini 9 bin lira sermaye ile kuran Niğde'li Ayhan Şahenk, İrili ufaklı 16 baraj ve toplam 66 inşaat projesini gerçekleştirdi.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İnşaatçılar KDV indirimi istiyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, inşaat sektöründe KDV indirimi istediklerini dile getirdi. Ayhan Taflan, “Trabzon’da inşaat sektöründe KDV oranı yüzde 8’e düşürülmediği takdirde zor bir süreç yaşanabilir” diye konuştu...

Küçük ve orta ölçekli inşaat firmaları Amerika pazarında daha şanslı!

MÜSİAD Amerika Başkanı Ayhan Özmekik, Amerika pazarında yatırım yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli inşaat firmalarına, "Buraya yatırım yapmak isteyenlerin doğru yerlerde, doğru insanlardan destek almalarını özellikle tevsiya ediyorum" önerisinde bulundu..

İnşaatçılar konut faiz oranlarının düşürülmesini istiyor!

Emlak ve inşaat sektörü temsilcileri konut faiz oranlarının düşürülmesini talep ediyor. Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Türkiye’de birçok inşaat firmasının yüksek faiz oranları nedeniyle zor duruma düştüğünü belirtti. 

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Ayhan Bilek vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Ahmet Ayhan Bilek hayatını kaybetti. Ahmet Ayhan Bilek'in cenazesi bugün Fenerbahçe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben defnedilecek.

Şanlıurfa Akçakale'deki cami inşaatında son durum!

ŞANLIURFA’nın Akçakale İlçesinde Belediye tarafından yaptırılan cami, çok amaçlı salon ve yatılı Kuran kursu inşaatında çalışmalar devam ediyor. Başkan Ayhan, yüklenici firma yetkililerine bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Aydın Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı!

Çine'de Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı. İhaleyi alan firma yetkilileri, inşaat hakkında bilgi verdi. Yetkililer anaokulunun temel kazısına başladıklarını ve binanın 3 kattan meydana geleceğini belirtti.

Ayhan Şahenk 66 inşaat projesinin gerçekleşmesinde rol aldı!

1950'de daha sonra Doğuş Holding'in temeli olacak olan şirketini 9 bin lira sermaye ile kuran Niğde'li Ayhan Şahenk, İrili ufaklı 16 baraj ve toplam 66 inşaat projesini gerçekleştirdi.

2016'da inşaat ve tarım sektöründe kaos yaşanabilir!

MHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Emin Haluk Ayhan, dün Alanya'da Rus krizinin yansımalarını araştırdılar, Alanya Belediyesi, ALTSO ve ALTİD'ten "Turizm, inşaat ve tarım sektörlerinde ciddi bir kaos yaşanabilir" yanıtını aldılar.

Gergi tavan sistemi inşaat sektörüyle gelişiyor!

Gergi tavan sistemi inşaat sektöründe her geçen gün daha fazla gelişiyor. İşadamı Ayhan Çağlayan, gergi tavan sistemlerinin vatandaşlar tarafından tutulduğunu dile getirdi.

Ayhan Taflan: İnşaat sektörü darbeye maruz kalabilir!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektöründe yoğunluğun başladığını belirtti.

Ayhan Şahenk kimdir?

Doğuş Holding eski Başkanı Ayhan Şahenk kimdir? İşte bünyesinde inşaat, bankacılık, iletişim, turizm, gıda, otomotiv alanlarında önemli yatırımlar yapan Doğuş Holding ve Ayhan Şahenk'in biyografisi...

Ayhan Şahenk inşaat projeleri Haberi

Ayhan Şahenk inşaat projeleri

Türkiye'nin baraj yapan ilk inşaat şirketi olan Doğuş İnşaat, grubun büyümesinin motoru oldu. Finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere 8 sektörde faaliyet göstermekte olan Doğuş Holding Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer aldı.


Niğde Hamle...