27 / 07 / 2024

ayhan zeytinoğlu 3. köprü açıklaması

ayhan zeytinoğlu 3. köprü açıklaması

Ayhan Zeytinoğlu ile Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, şehrin limanlar ve geçiş noktası olmasından kaynaklanan trafik sorununun çözülmesi için acil yeni altyapı yatırımlarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Wood Ekolojik Evleri Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Dlm Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dlm Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yalın Zeytinoğlu tarafından kuruldu.

Kocaeli'de depremin izleri silindi!

Kocaeli'de depremin izlerinin kalmadığını söyleyen KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Yapılan değişikliklerle yeni binalar artık çok daha üst seviye depremlere dayanıklı hale geldi" dedi.

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un ÇED raporuna itiraz dilekçesi verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporuna itiraz dilekçesini Beşiktaş'taki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne verdi. Başkan Ekrem İmamoğlu, 3 bilim insanının raporunu okuduğunu ve uykularının kaçtığını belirtti.

Kocaeli'de hızlı sanayileşme ile çarpık kentleşme sorunu!

Kartepe Zirvesi'nde "Küreselleşme ve Şehirleşme" oturumunda konuşan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kenti olduğunun bilgisini verirken,sanayileşmeye bağlı göçün çarpık kentleşmeye yol açtığını söyledi...

Rakkas Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakkas Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Özeroğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu 3 projesiyle Expo Turkey by Qatar 2018'de yerini aldı!

Tahincioğlu, Doha’da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı’na üç nitelikli projesiyle katılım gösterdi. 

ayhan zeytinoğlu 3. köprü açıklaması Haberi

ayhan zeytinoğlu 3. köprü açıklaması

Kocaeli iş dünyasının temsilcileri Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, şehrin limanlar ve geçiş noktası olmasından kaynaklanan trafik sorununun çözülmesi için acil yeni altyapı yatırımlarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Zeytinoğlu “Üçüncü köprü yolundan Kocaeli’ne bağlantı yapılmasını istemiyoruz. Yukarıdan geçsin ve şehre trafik getirmesin” dedi. Zeytinoğlu, sadece Dilovası’nda yaz aylarında hava kirliliğinin yüzde 40’ının otoyollardan kaynaklandığına dikkat çekti. Körfez Geçiş Köprüsü, bir rahatlık sağlayacak olsa da büyümenin devam edeceğine dikkat çeken Özdağ da “Şehirdeki 35 limandan yılda geçen 61 milyon ton yükün sadece 1.5 milyonu demiryollarından geçiyor. 150 milyon ton hedefi var. Limanlar ve sanayi bölgelerinin demiryolları ile bağlantısının bir an önce yapılması lazım. Projeksiyonlar mevcut durumda 2017’den itibaren şehirden geçen bütün yollarda trafiğin kilitleneceğini söylüyor”...