05 / 05 / 2024

AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik

AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik

Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi tarafından bugün düzenlenen “Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler ve Fırsatlar Zirvesi”nde konuşma yapan AYİD Genel Sekreteri Şişik, planlanmamış imar artışları ve ada içi emsal transferi konularına dikkat çekti.

10 hisse belirle, gelirinin yüzde 10'uyla her ay düzenli alım yap!

Borsa ve hisseler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl düzenli gelir elde edileceği oluyor. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve yapılan yorumlar...

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

Çaya üç ayda üçüncü zam: ÇAYKUR 2023 zamlı çay fiyatları

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), çay fiyatlarına yüzde 4,5 oranında zam yaptığını duyurdu. Böylece son üç ayda çaya üçüncü kez zam gelmiş oldu. Haziran ayından bu güne kuru çay fiyatları yüzde 63,6 zamlandı.

Dış ticaret açığı Nisan'da yüzde 42 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bu yılın Nisan ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 17,1, ithalat yüzde 4,8 azalırken, dış ticaret açığı yüzde 42,1 artışla 8,74 milyar dolar oldu.

TÜİK dış ticaret endekslerini açıkladı! Mart ayı dış ticaret haddi 86,4 oldu!

İhracat birim değer endeksi, martta 2022 yılının aynı ayına göre yüzde 2,7 artarken ithalat birim değer endeksi yüzde 10,1 düştü. Dış ticaret haddi 10,8 puan artışla 86,4 oldu.

2023 yaş çay sezonu açıldı! Peki yaş çay taban fiyatı kaç TL? İşte son gelişmeler...

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Doğu Karadeniz’de 2023 yılı yaş çay kampanyasını başlattığını duyurdu. İşte detaylar...

Dış ticaret açığı martta 0,9 artarak 8,34 milyar dolar oldu!

Dış ticaret açığı martta yüzde 0,9 artarak 8,34 milyar dolar oldu. Mart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,4, ithalat yüzde 3,4 artış kaydetti.

Çelik sektöründen son dakika açıklaması: Deprem konutları için yeterli demir var!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, sektörün depremlerden etkilenen şehirlerde yapımına başlanacak olan deprem konutları için gereken inşaat demiri ihtiyacını karşılayabilecek durumda olduğunu kaydetti.

Deprem bölgesi için 4 milyon ton demire ihtiyaç var! 1 ton demir fiyatları ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerde yeniden inşa edilecek konutlar için yaklaşık 4 milyon ton inşaat demirine ihtiyaç olduğunu söyledi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Togg yeni projelere de ilham kaynağı oluyor! Dün renkleri açıklanmıştı!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreteri Zeki Durak, "Ülkemizden inşallah Togg'un çıkmış olduğu gibi daha büyük girişimciler çıkması ve aynı zamanda dünya markası haline gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Emeklilikte flaş gelişme! Emeklilik yaşınız 36 ay düşebilir

Milyonlarca insanın göz kulağı aralık ayında EYT’den gelecek olan haberdeyken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, EYT düzenlemesi ile ilgili olarak kritik bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

Önümüzdeki yıl dünyanın gıdası tükenebilir! Gübre fiyatları kaç TL? 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

BM Genel Sekreteri Guterres, gübre pazarının istikrara kavuşturulmaması durumunda, gelecek sene dünyanın gıdasının tükeneceğine ilişkin uyarıda bulundu. Peki son dakika güncel gübre fiyatları kaç Türk Lirası oldu? Bugün hangi gübre kaç TL'den satılıyor? 23 Eylül 2022 fiyat listesi

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik Haberi

AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik

Türkiye ekonomisini ayakta tutan en önemli sektörlerin başında gelen inşaat sektöründeki mevcut sorunları ve çözüm yollarını konuşmak üzere Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi tarafından 12 Eylül Cumartesi günü “Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler ve Fırsatlar Zirvesi” düzenlendi. Açılış konuşmasını Ekonomi Gazetecileri Başkanı Celal Toprak'ın yaptığı, İstanbul Ticaret Odası Eski Başkanı Mehmet Yıldırım'ın, Varyap Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş’ın, Tahincioğlu Nidapark İnşaat Genel Müdürü Sadun Coşkuntürk'ün ve Maltepe BelediyesiBaşkan Yardımcısı Sinan Çetiz'in de konuşmacılar arasında bulunduğu zirvede, AYİD (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği) Genel Sekreteri Hakan Şişik de inşaatın ana gündem maddesi kentsel dönüşüm üzerine yaptığı konuşmasıyla dikkat çekti. Şişik konuşmasında, son günlerde sıkça tartışılan kentsel dönüşümün ada bazında mı, parsel bazında mı olması gerektiğine şu sözlerle açıklık getirdi: “AYİD olarak...