18 / 05 / 2024

Aynı Dairenin Farklı Kişilere Satılması davası

Aynı Dairenin Farklı Kişilere Satılması davası

Adana'da aynı daireyi birden çok kişiye satarak 35 kişiyi dolandıran 7 sanık yargılandı. 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen kişiler için 245'er yıl hapis cezası istendi.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

Müteahhitten 5 milyon liralık vurgun! Aynı daireyi birden fazla kişiye sattı!

İzmir'de bir müteahhit, iddialara göre bir apartmanda 5 kişiye sattığı daireleri aynı zamanda farklı kişilere de satarak 5 milyon liralık vurgun yaptı.

Whatsapp’tan yeni özellik: Artık aynı numara üzerinden iki farklı hesap açmak mümkün!

WhatsApp, yakın gelecekte kullanıcılarına tek bir telefon numarası üzerinden iki farklı profil oluşturma imkanı sunacak. Bu yeni özellik, kullanıcıların iş ve kişisel iletişimlerini daha iyi bir şekilde ayırmalarını sağlayacak. İşte Whatsapp’ın yeni özelliğinin ayrıntıları...

Kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı? Aynı binada bir daire 13 bin, diğeri 3 bin lira!

Aynı binada bir dairenin kirasının 13 bin lira, diğerinin 3 bin lira olduğuna dikkat çeken sektör temsilcileri, yüzde 25 kira sınırına hapis cezası gelse bile sorunun giderek büyüyeceğine vurgu yaptı. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı?

Dolarlarımızı bozduralım mı? Aynı anda peş peşe farklı rakam geldi! Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Dolar kurundaki hızlı yükseliş devam ediyor. Yükselişi gören yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunua yanut arıyor. Ekonomistlerden aynı anda peş peşe farklı rakam geldi.  Rakamları görenlerin beyni yanacak!

Logitech aynı anda 3 cihaza bağlanabilen G Astro A30'u duyurdu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Logitech’in farklı cihazlara aynı anda bağlanabilme özelliğine de sahip yeni oyuncu kulaklığı Astro A30 tanıtıldı. Kulaklığın fiyatı ve özellikleri de belli oldu. İşte G Astro A30’un fiyatı… 

Ata altın nedir? Cumhuriyet altını ile Ata altın arasında fark var mı?

Milyonlarca altın yatırımcısı tarafından tercih edilen Ata altın, Cumhuriyet altını olarak da biliniyor. Peki gerçekten aralarında bir fark yok mu? Ata altın ile Cumhuriyet altını aynı mı, farklı mı? Tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik. İşte ayrıntılar...

Adana'da aynı daireyi farklı kişilere satan 7 sanık tutuklandı!

Adana'da apartman dairelerini proje aşaması ve inşaat halinde satış sözleşmesiyle 35 kişiye satmalarına karşın aynı evleri başka kişilere de tapu devriyle satıp 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen 7 sanık tutuklandı.

İstanbul'da aynı daireyi 58 kişiye kiraladı!

İstanbul’da oturduğu daireyi internet sitesi üzerinden 58 kişiye kiralayan dolandırıcı 50 farklı suçtan aranıyor. Bakırköy-Basınköy Mahallesi’nde aynı daireyi kiraladıklarını öğrenen mağdurlar durumu mal sahibine bildirdi.

Adana'da aynı evi 35 kişiye satan 7 sanık yargılandı!

Adana'da aynı daireyi farklı kişilere satarak vatandaşları dolandıran biri tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi. 8 milyon lira dolandırdıkları ileri sürülen 7 sanığın 245'er yıl hapisle cezalandırılmaları isteniyor.

TOKİ’den farklı bir indirim kampanyası!

Geri ödemeleri devam eden konut ve iş yeri alıcıları için yeni ve farklı bir indirim kampanyası başlıyor. Önceki kampanyalarda borcun tamamını kapatan alıcılara yüzde 20 indirim sağlanırken, bu yıl farklı bir uygulama ile borcunun en az yüzde 25’ini kapatan alıcılara da aynı oranda indirim yapılıyor

Kapıcının tazminatına oturduğu dairenin kirası da eklenmeli!

Kapıcıların aldığı asgari ücret farklı olduğu gibi kıdem tazminatları da farklıdır. Kapıcıya ödenecek tazminat hesabına oturduğu dairenin kirası da eklenmelidir. 

Adana'da aynı daireyi birden fazla kişiye verme iddiası!

Adana'da aynı daireleri farklı kişilere kiraya vererek dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. 

Aynı Dairenin Farklı Kişilere Satılması davası Haberi

Aynı Dairenin Farklı Kişilere Satılması davası

Adana'da aynı daireyi 35 kişiye satan ve tapu devriyle satıp 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen biri tutuklu 7 sanık yargılandı. Sanıkların 245'er yıl hapisle cezalandırılmaları istendi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Adana 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuklu yargılanan müteahhit İsmail Arapoğlu, tutuksuz sanıklardan Abdullah Ş, Senan A, Abdulhakim P, Ahmet C. ve bazı müştekiler ile tarafların avukatları yer aldı.

Müteahhit Arapoğlu ile görüşüp 3+1 daire için 172 bin 500 liraya anlaşma imzaladıklarını söyleyen U.C.A, "1,5 yıl sonra daireyi bana teslim edecekti. Parayı ödedim. Dairenin teslim tarihi sürekli ertelendi. En sonunda kendilerine ulaşamadım. Dairem benim bilgim dışında başkasına devredilmiş. Zararım giderilmedi" ifadelerini kullandı.

3 daire için toplam 429 bin liraya anlaştıklarını söyleyen M.O.D. "Bir yıl kadar sonra inşaatların yapılmadığını,...