21 / 05 / 2024

Ayşe Gülay Şerefoğlu

Ayşe Gülay Şerefoğlu

Vaşington Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Ayşe Gülay Şerefoğlu, Emine Gizem Akagündüz, Mehmet Hayati Şerefoğlu tarafından 13 milyon TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Ekonomimcom köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma desteklerine ilişkin açıklama yapıldı. Çiftçiler hemen bakın! Şubat ayı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi peş peşe gelen açıklamalara bakın!

TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor! Güncel kura takvimi...

TOKİ, Ocak ayı kura takvimi güncellendi. TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor. Peki bu hafta hangi illerde kura yapılacak? İşte detaylar...

Bankalardan Ekim ayı kampanyası! Maaş promosyonları peş peşe güncelleniyor!

Türkiye gündemine bomba gibi düşen emekli banka promosyonlarının eylül kampanyaları sona erdi. Öte yandan memur maaş promosyonları da peş peşe güncellenmeye başladı. 

Doların 3 ay sonra göreceği rakam! Analistler açıkladı: Fırtına çok yakın! 

Dolar ve altın piyasasında tam gaz devam ederken vatandaşlar sene sonunda doların göreceği rakamı merak ediyor. Gittikçe güç kazanan doların 3 ay sonra yani sene sonunda geleceği rakam belli halk ile paylaşıldı. Analistlerden kritik açıklamalar peş peşe geldi.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Ayşe Gülay Şerefoğlu Haberi

Ayşe Gülay Şerefoğlu

Vaşington Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Ayşe Gülay Şerefoğlu, Emine Gizem Akagündüz, Mehmet Hayati Şerefoğlu tarafından 13 milyon TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. Vaşington Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hayati Şerefoğlu, Başkan Yardımcısı Emine Gizem Akagündüz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Gülay Şerefoğlu olarak belirlendi.


Vaşington Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü turistik ve turizm ile ilgili tesisler kurmak turistik yerlerde turizme elverişli alnlarda hakiki vehükmni şahıslar yada devlete ait arazi ve arsalar satın almak ve anonim şirket esas mukavelesinde yazılı olan diğer işler.


Vaşington Turizm İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Bağdat Caddesi,...