15 / 05 / 2024

Ayşegül Yücel iç anadolu inşaat sektörü

Ayşegül Yücel iç anadolu inşaat sektörü

İnşaat sektörünün Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu söyleyen Ayşegül Yücel, “İç Anadolu Bölgesi, sektörün en hızlı geliştiği bölgelerin başını çekiyor. Yatırım ve istihdam artışında sektör, bölgeye ivme kazandırmaktadır” dedi.

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Hatice Kolçak duyurdu: Altın fiyatlarında asıl yükseliş Eylül ayında! 

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor tazeleyen gram altın yatırımcılarını sevindiriyor. Dijitalde 1600 lira seviyesini aşan gram altın için Kolçak, asıl yükselişin eylül ayında olacağını belirtti.

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Toyzz Shop'tan Eylül ayına özel yüzde 30 indirim fırsatı. İşte Toyzz Shop 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Toyzz Shop Eylül ayına özel yüzde 30’a varan indirimlerle aile bütçelerine katkı sağlıyor. Çocukların vazgeçilmez adresi, anne babaların bütçede yardımcısı Toyzz Shop'un 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle

Emekli olacaklar bu formüle dikkat! Emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte yüksek emekli maaşı şartları...

Emeklilikte yüksek maaş almak için en büyük etken çalışılan dönem oluyor. Peki emeklilikte yüksek maaş için hangi şartlar aranıyor? Emeklilikte yüksek maaş almak için neler yapılmalı? Emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte milyonlarca çalışanın merak ettiği o soruların yanıtları...

Fma Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fma Oto Ekspertiz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Yılmaz ve Ferdi Çoban ortaklığında kuruldu.

Ayşegül Peker, Peker GYO'dan 11.2 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Ayşegül Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 11 milyon 266 bin 932 TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

Otopark Yönetmeliği ay sonunda yürürlükte!

2018 yılının Şubat ayında açıklanan ve ‘her daireye bir otopark’ yapılmasını zorunlu kılan Otopark Yönetmeliği'nin ay sonunda yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Ayşegül Bensel kimdir?

Pera GYO Yönetim Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Bensel'in biyografisi...

Ayşegül Yücel iç anadolu inşaat sektörü Haberi

Ayşegül Yücel iç anadolu inşaat sektörü

İnşaat sektörünün Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu söyleyen Ayşegül Yücel, “İç Anadolu Bölgesi, sektörün en hızlı geliştiği bölgelerin başını çekiyor. Yatırım ve istihdam artışında sektör, bölgeye ivme kazandırmaktadır” dedi.


İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu (İÇGİAF) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Yücel, bölge ekonomisinin gelişiminde inşaat sektörünün önemli rol oynadığını ifade etti. Başta Ankara ve Ankara’ya yakın iller olmak üzere, bölgedeki neredeyse tüm kentlerde sektörün çok hareketli olduğunu kaydeden Yücel, “Bölgede tamamlanan yatırımların yanı sıra halen milyarlarca dolarlık projeler devam etmektedir.


Eskişehir’den Kırıkkale’ye, Tokat’tan Amasya’ya kadar, bölgenin her köşesinde inşaat yatırımları dikkat çekmektedir. 3 milyondan fazla insanın geçimini sağladığı inşaat sektörünün, bu anlamda en hızlı geliştiği bölgelerin başında Marmara’dan sonra İç Anadolu Bölgesi gelmektedir” diye konuştu.


ŞEHİRLEŞME ADINA GÜZEL GELİŞMELER

İnşaat sektöründe giderek artan...