13 / 05 / 2024

Aytolon Karçal kimdir

Aytolon Karçal kimdir

Yüksek İç Mimar Aytolon Karçal vefat etti. Merhumun cenazesi bugün toprağa verilecek. Karçal'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Riskli yapı stoku yüksek şehirlerde depreme karşı çalışıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  yaptığı son dakika açıklamasında afet bölgesindeki konut teslimlerine ve diğer riskli illere değindi. İşte Erdoğan'ın o açıklaması...

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Memura 3 ayda bir zam!

Memur-Sen'in 7. Dönem Toplu Sözleşmesine ilişkin yaptığı ankete katılan memurların yüzde 90'ı, enflasyona karşı alım gücünün korunması için oransal zamların 3'er aylık dilimler halinde verilmesi yönünde oy kullandı. İşte detaylar...

Olası Marmara depremi önlemleri Meclis'te! Hangi önlemler alınıyor? 

Olası bir Marmara depremine karşı alınan önlemler Meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Nazır Cihangir İslam, konuyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Doğal gaza tavan fiyat tartışma konusu!

27 AB üye devletinin enerji bakanları, Avrupa'nın enerji krizine karşı alınacak önlemleri görüşmek üzere Lüksemburg'da bir araya geldi.

Konut fiyatlarında müjdeli haber! Kiralarda düşüş ne zaman olacak? Hükümet harekete geçti

Gayrimenkuldeki sert bir şekilde yükselişin ardından hükümet harekete geçti. Ücret artışlarına karşı çalışma başlatılmasına da sektörden de destek geldi. İşte detaylar…

Market raflarında vatandaşın cebini yakıyordu! Dev indirim yolda

Son fiyat artışlarıyla gündemde olan ayçiçek yağı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dünya genelinde artan enflasyona karşı alınan tedbirler sonucunda ayçiçek yağında indirim beklentisi oluştu.

Bakan Bilgin'den asgari ücrete ikinci zamla ilgili açıklama geldi! Milyonları ilgilendiriyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, devletin enflasyona karşı çalışanlara destek olmasına ilişkin yorumlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Vedat Bilgin, olağanüstü koşullar yaşanırsa "asgari ücrete zam yapılmasının değerlendirileceğine vurgu yaptı. 

İstanbullulara kötü haber! 48 bin bina ağır hasar alacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Özlem Tut beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak  “İstanbul’da depreme karşı çalışmalar risk içermeyen bölgelerde yapılmış ve bunlar yoğun yapılaşma getiren yatırım projeleri olarak kalmış.” dedi.

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

MÜSİAD'ın gündemi kentsel dönüşüm!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD), Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonunun Raporu'nu değerlendirdi.

Türkiye'nin riskli yapı stoku TBMM gündeminde!

TBMM Genel Kurulunda, Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonunun Raporu gündeme alındı. 

Türkiye'deki her 10 binadan 8'i riskli!

Depreme karşı alınabilecek tedbirlerin tespit edilmesi amacıyla kurulan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nun hazırladığı raporda çarpıcı veriler bulunuyor.

Aytolon Karçal kimdir Haberi

Aytolon Karçal kimdir

Yüksek İç Mimar Aytolon Karçal vefat etti. Cenazesi bugün Erenköy Galippaşa Camii'nde kılınacak öğlen namazına müteakip Karaahmet mezarlığına defnedilecek. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.



Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...