20 / 05 / 2024

ayvalık dünya markası olacak

ayvalık dünya markası olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık körfeze temiz su sirkülâsyonunu sağlayıp, iç körfezi temizleyecek Ayvalık Köprüsü projesinin Ayvalık’ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katıldı.

Yemen hükümetinden UNESCO dünya mirası listesinde yer alan caminin yıkılmasına tepki!

Yemen hükümeti, İran destekli Husilerin kontrolündeki başkent Sana'da bulunan, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) dünya mirası listesindeki tarihi En-Nehreyn Camisi'nin yıkılmasına tepkili.

Dünya Bankası'ndan KOBİ'lere 300 milyon dolarlık finansman!

Dünya Bankası, KOBİ'lere 300 milyon dolarlık finansman sağladı. Yeni projeyle Kovid-19 sürecinden etkilenen küçük işletmelerin kapanmasının önlenmesi hedefleniyor.

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Dünya Yeşil Bina Haftası Webinar dizisi ile kutlandı!

Dünya Yeşil Bina Konseyinin Türkiye’deki temsilcisi olarak ÇEDBİK, Dünya Yeşil Bina Haftası'nı hafta boyunca devam eden bir webinar dizisi ile kutladı.

Türk demiri, inşaat demirinde dünya markası!

Atakaş Grup'un başkanı Recep Atakaş, inşaat sektörünün dünya genelinde durmasıyla birlikte özellikle yuvarlak inşaat demiri üreten firmaların büyük sıkıntı yaşadığını anlattı. Akataş, Türk demirinin inşaat demirinde dünyada bir marka haline geldiğini söyledi. 

Dünya Bankası'ndan Türk KOBİ'leri için 500 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ) için 500 milyon dolarlık kredinin onaylandığını duyurdu.

Dünya Bankası: Küresel ekonomi İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin resesyonunu yaşayacak!

Dünya Bankası, koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında küresel ekonominin yüzde 5, kişi başı gayrısafi yurtiçi hasılanın (GSYH) da yüzde 6.2 küçüleceğini tahmin ediyor.

Dünya Bankası Kovid-19 nedeniyle 2020 küresel büyüme tahminini düşürdü!

Dünya Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının, küresel ekonomiyi İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana görülen en derin ekonomik durgunluğa soktuğunu belirterek, küresel ekonominin bu yıl yüzde 5,2 daralacağı tahmininde bulundu.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

Dünya Ekonomik Forumu'nun raporundan 'küresel resesyon riski' çıktı!

Dünya Ekonomik Forumu'nun anket yöntemiyle hazırladığı raporda, başta gençler arasında olmak üzere, yüksek yapısal işsizlik en büyük ikinci endişe olarak nitelendirildi.

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

10 Ekim Dünya Evsizler Günü'nde farkındalık yaratılıyor!

10 Ekim Dünya Evsizler Günü'nde küresel evsizlik sorununa farkındalık yaratılmaya çalışılıyor...

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

ayvalık dünya markası olacak Haberi

ayvalık dünya markası olacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,  Ayvalık körfeze temiz su sirkülâsyonunu sağlayıp, iç körfezi temizleyecek Ayvalık Köprüsü projesinin Ayvalık’ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katıldı. Ege’nin incisi turizm beldesi Ayvalık’ı dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını belirten Başkan Uğur, “İstiyoruz ki; Ayvalık’a zengin- paralı turistler gelsin. Burada harcama yapsın, esnafımız kazansın. El-ele verip Ayvalık’ımızı dünya markası yapacağız” dedi. 


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yaptıkları ve yapacakları projelerle Ege’nin incisi Ayvalık’ı dünya markası haline getireceklerini söyledi. BASKİ’nin Ayvalık ilçesindeki çalışma ve projelerinin ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projesi Ayvalık Köprüsü’nün tanıtım toplantısına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık’ın zenginliklerini dünyaya tanıtıp, bu potansiyeli marka haline getireceklerini ifade etti.  Ayvalık Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; AK...