02 / 05 / 2024

Azerbaycan Türk gayrimenkul sektörü

Azerbaycan Türk gayrimenkul sektörü

Bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi ile Elanexpo Ortaklığında Bakü Expo Center’da geçekleşecek olan, 2. RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, sektör profesyonellerini ikinci kez bir araya getirecek.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Türk vatandaşlığı başvuru şartı değişiyor! Türk vatandaşı olmak için kaç liralık gayrimenkul alınması gerekiyor?

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul karşılığında hak kazanılan Türk vatandaşlığında yeni düzenlemeye gidiliyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 250 bin dolarlık gayrimenkul değerinin 400 bin dolara yükseltileceği belirtildi.

TÜRKŞEKER'e ait 6 ildeki 108 bin metrekarelik gayrimenkul 51 milyon TL'ye satıldı!

TÜRKŞEKER’e ait olan gayrimenkuller de el değiştirmeler hızlandı. 6 farklı ilde 108 bin metrekare büyüklükteki gayrimenkulün devri, 51 milyon Türk Lirası bedelle özel kişi ve şirketlere gerçekleştirildi.

Türk Kızılay İzmir'deki 21 gayrimenkulü satıyor: 265.3 milyon TL'ye!

Türk Kızılay, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi ve Reisdere Mahallesi'nde bulunan 21 gayrimenkulü 265 milyon 365 bin TL'ye satışa sundu...

Gayrimenkul yatırımı ile Türk vatandaşlığı nasıl alınır?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Dilara Yeni bugünkü köşe yazısında gayrimenkul yatırımı ile Türk vatandaşı olmanın yollarını kaleme aldı.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Azerbaycan’dan Türk müteahhitlere çağrı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk müteahhitleri Karabağ’ı yeniden imar etmek için davet etti. Aliyev, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığındaki heyet ile temaslarda bulundu.

Azerbaycan'ın imarında Türk firmaları öncelikli olacak! 

30 yıldır Ermenistan işgali altında bulunan Azerbaycan topraklarının imar süreci hız kazandı. Bu imar sürecinde ise Türk firmaları öncelikli olacak. 

Türk Hava Kurumu, İzmit'teki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kocaeli İzmit'te yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı...

Türk Hava Kurumu Düzce'deki 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Düzce Merkez'de yer alan 4 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Türk Hava Kurumu Kadıköy'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul İli Kadıköy İlçesi, Suadiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Azerbaycan Türk gayrimenkul sektörü Haberi

Azerbaycan Türk gayrimenkul sektörü

Bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi ile Elanexpo Ortaklığında 15-17 Aralık tarihleri arasında  Bakü Expo Center’da geçekleşecek olan, 2. RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, sektör profesyonellerini ikinci kez bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Yüzlerce Uluslar arası projenin, ziyaretçiler ve  yatırımcılar ile buluşacağı organizasyon bu yıl başarısını bir adım daha ileriye taşımayı amaçlıyor. Azerbaycan Cumhuriyeti Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Bakanı’ Kerem Hasanov’un  da yer alacağı fuarın açılış törenine, Azerbaycan Hükümetinin en üst seviyede katılım göstermesi bekleniyor.

AZERBAYCAN HALKI GAYRİMENKUL YATIRIMLARINI TÜRKİYE’YE YAPIYOR

Güney Kafkasya’nın en güçlü ekonomisine sahip Azerbaycan, son 5 yıldır Türk gayrimenkul sektörü için kurtarıcı pazarların başında geliyor. Azerilerin gittikçe zenginleşiyor ve yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yönelik bilincin gittikçe artıyor olması, onları hem kültürel olarak hem de coğrafik olarak...