18 / 05 / 2024

Azertürk Internatıonal İnşaat Kimin

Azertürk Internatıonal İnşaat Kimin

Azertürk Internatıonal İnşaat Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Kızılkanat, Abdullah Gökyiğit, Mustafa Kısa, Muhammet Yusuf Tekin ve Ali Karataş imzasıyla kuruldu.

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

Türk inşaat firması Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladı

Afganistan'daki yatırımlarını sürdüren Türk şirketi 77 İnşaat, Taliban yönetimi ile 22 megavatlık enerji anlaşması imzaladığı kaydedildi. 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değeri belli 4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değerleme raporu yayımlandı. Söz konusu projenin KDV hariç ve KDV dahil pazar değerleri belli oldu. İşte o rakamlar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Halk GYO Bakırköy binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Günay Hüsnü Atay ve Mehmet Bahadır Atay ortaklığında  kuruldu.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Azertürk Internatıonal İnşaat Kimin Haberi

Azertürk Internatıonal İnşaat Kimin


Azertürk Internatıonal İnşaat Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Kızılkanat, Abdullah Gökyiğit, Mustafa Kısa, Muhammet Yusuf Tekin ve Ali Karataş imzasıyla kuruldu. 


Azertürk Internatıonal İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, komisyon karşılığı satın alınmasına   satılmasına aracılık etmek, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Yurtiçi ve Yurtdışı...