27 / 04 / 2024

aziz torun gyoder

aziz torun gyoder

GYODER’in sektördeki birçok önemli değişikliğin mimarı olduğunu vurgulayan GYODER Başkanı Torun, "Sektörde değişim sürmeli. Finansman modeli olarak kullanılan Sat-Yap modeli sürdürülebilir olmadığı için tek alternatif olmaktan çıkarılmalı, yeni finansman modelleri geliştirilmeli" dedi.

Aziz Torun GYODER başkanlığını bırakıyor!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı Aziz Torun 2013 yılından bu yana yürüttüğü başkanlık görevini bırakacağını açıkladı.

Aziz Torun yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Aziz Torun seçildi. Derneğe katılan yeni isimler ise Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban oldu..

Aziz Torun: Gayrimenkul ekonominin lokomotifi!

GYODER Başkanı Aziz Torun "Gayrimenkul sektörü, durağan ve rant kapısı bir sektör değil, üreten istihdam sağlayan, vergi veren, dinamik reel bir sektör olarak kabul edilmeli" dedi.

Aziz Torun GYODER Başkanlığı'nı bırakacak mı?

Gayrimenkul Zirvesi’nde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Sektör büyük potansiyele ulaştı. Ancak artık pastayı büyütemiyoruz” dedi. Aziz Torun ise GYODER Başkanlığı'nı bırakacağını açıkladı...

Aziz Torun: Konut sektörü sadece yap-sat olarak görülmemeli!

GYODER Başkanı Aziz Torun, “Artık herkes imar planlarına ve ruhsatımıza itiraz edebiliyor. İtirazlardan kamu yararı sonucu çıkıyor. Ondan sonra artık derdini Marko Paşa'ya anlat” dedi.

13'üncü Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli platformu olan Gayrimenkul Zirvesi' nin 13'cüsünü "Zirve Burası" konsepti ile 10 Aralık 2013 tarihinde Four Seasons The Bosphorus'da gerçekleştirmeye hazırlanıyor...

Erdoğan Bayraktar: Sağlam binaların dönüşümüne izin vermeyeceğiz!

Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Ada bazında dönüşümlerde sağlam binalar dahil edilip vergi avantajlarından yararlandırılıyor. Buna izin vermeyeceğiz" dedi.

Aziz Torun'dan GYODER'de ikinci patronlar darbesi!

GYODER Başkanlığı koltuğuna oturan ilk patron olan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ikinci patronlar darbesine de imza attı. 6 patron GYODER'in yüksek istişare kuruluna alındı...

Aziz Torun kimdir?

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin şu anki başkanı olan Aziz Torun kimdir? Torunlar GYO’nun kurucusu Aziz Torun'un eğitim ve iş hayatı ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz...

Aziz Torun: Ticari alanlarda rezidans yasağını desteklemiyoruz!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Başkanı (GYODER) Aziz Torun, yeni İmar Yönetmeliği'ndeki "ticaret hizmet alanları ve merkezi iş alanlarında rezidans yasağı"nı desteklemediklerini söyledi...

Aziz Torun: GYODER'in çalışmalarına akademik boyut kazandıracağız!

GYODER Başkanı Aziz Torun GYODER çalışmalarına akademik boyut kazandıracaklarını söyledi

Aziz Torun: GYODER gündem belirleyici bir rol üstlendi!

GYODER Başkanı Aziz Torun GYODER'in gündem belirleyici rol üstlendiğini söyledi

Aziz Torun:Enflasyon ve artan maliyete karşın fiyat artışı düşük!

GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi açıklandı: Yeni konut fiyatları geçen yıla göre %9,33 oranında arttı, endeks artışı en çok büyük konutlarda yaşandı.

Aziz Torun nerelidir? Ne iş yapıyor? Aziz Torun’un hayatı...

Aziz Torun kimdir? Aziz Torun ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Aziz Torun: Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme şirketlerinden kira almıyoruz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Bünyemizdeki AVM’lerde yeme-içme bölümünde olan şirketlerden kira almıyoruz" dedi ve "Perakende markalarında da kiraları yarıya indirdik" açıklamasında bulundu.

Aziz Torun: İstikrar ve güven gayrimenkulü canlandırır!

Ekonomi için gayrimenkul ve perakende sektörleri önem taşıyor. Peki bu sektörler ekonomi adına ne vaat ediyor? Feridun Eyüpoğlu’nun, ekonomideki gidişata dair Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile gerçekleştirdiği röportajı şöyle…

Aziz Torun: Borçlarımızı azaltıp, stoklarımızı eriteceğiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, borcu azaltıp stokları eritmeye odaklanacaklarını açıkladı Torun, ciroda büyüdüklerini ama dövizdeki artış yüzünden karda ciddi sorun yaşadıklarını ifade etti.

Aziz Torun’un serveti 700 milyon dolar!

Forbes Türkiye "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Torunlar’ın patronu Aziz Torun 700 milyon dolar serveti ile listede 64’ncü oldu…

Aziz Torun: Evde yüzde 25 kârlılık kalmadı!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun kârlılığın düştüğüne dikkat çekti. Torun, "Yüzde 25-30 kârlılık artık yok." dedi. 

Aziz Torun: Ada arazileri geliştirilmeli!

5’inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Aziz Torun, "Kentsel dönüşümde ada ve adalar bazında arazi geliştirilmeye öncelik verilmeli" dedi.

Gündemde Uluslararası Gayrimenkul Borsası var!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan, bugünkü yazısında gayrimenkul borsası kurulması söylentilerinden bahsetti. İlhan, konu ile ilgili Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun'un ve GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin’in görüşlerini aldı.

Aziz Torun: Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, son yıllarda gayrimenkul sektörünün Türkiye büyümesini yukarı çektiğini belirtti. Torun, "Gayrimenkulde yap-sat modeli bitti" dedi.

Aziz Torun: Evler pahalı değil gelir yetersiz!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun gayrimenkuldeki talep yetersizliği olduğunu açıkladı. Torun “İnsanların eve ihtiyacı var ama satın alma gücü yeterli değil. Gelir artmıyor” dedi.

GYODER, sektöre ivme kazandıracak önemli adımlar atıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "GYODER olarak, 2017’nin ilk aylarında sektöre ivme kazandıran önemli adımlar attık." dedi.

aziz torun gyoder Haberi

aziz torun gyoder

Gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER’in, 2013-2017 yılları arasında iki dönem başkanlığını yürüten Aziz Torun, bu sürede gerçekleştirdikleri çalışmaları şöyle aktardı: “Göreve geldiğimizde ilk olarak GYODER’in yapısında değişiklik yaptık. Adının açılımına ‘Gayrimenkul’ü eklediğimiz ‘Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’ni, sektörün tamamını kucaklayan ‘geniş katılımlı’ bir yapıya kavuşturduk. GYODER Yönetim Kurulu’nun yapısını değiştirdik, Yönetim Kurulu üyelerinin sayısını 15’ten 21’e çıkardık. Başkan Yardımcılarını, uzmanlık alanlarına göre İcraatçı Başkan Yardımcıları olarak görevlendirdik. GYODER Yüksek İstişare Kurulu’nu oluşturduk. En önemlisi de Yönetim Kurulu, İcra Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu’nda kadın sayısını artırdık. Bugün Yönetim Kurulu Üyelerinin 6’sı ve İcra Kurulumuzun 3 üyesi kadın yöneticilerden oluşuyor. Görev yaptığımız dönemde en büyük desteği kadınlardan aldık. Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon Başkanları, hatta komisyonlarda görev alan tüm kadın...