18 / 07 / 2024

B O Y Emlak iletişim

B O Y Emlak iletişim

B O Y Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli  ile Badreddıne Cherıf tarafından kuruldu.

Deprem bölgesi için şok karar! Yıkılamayan binaların davalarındaki süreçler hızlandırılacak

Deprem bölgesinde, yıkım kararlarının iptalinin talep edilmesi nedeniyle yıkılamayan binalarla ilgili kanun teklifinde yer alan düzenleme ile süreç hızlandırılacak.

Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde yüz bin köy evimizi gelişmiş ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Bakan Tunç'tan deprem bölgesi için flaş açıklama! Yasa geliyor: Yıkım kararına karşı davalar 170 güne düşecek!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesinde yıkım kararlarına karşı açılan davalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Tunç'un o açıklaması...

O ildeki 2 arsa satılıyor! Yazlık bölgede yüzde 20 indirimle arsa sahibi olabilirsiniz! 

Aydın Didim Milli Emlak, Aydın ili, Didim ilçesi, Denizköy ve Akyeniköy ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. İşte emlak vergisinden de muaf olan o arsaların detayları...

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Kandilli peş peşe açıkladı! Beklenen Marmara depremi... O yıla kadar yüzde 95 oranında 7.2 büyüklüğünde olacak!

İstanbulluları tedirgin eden Marmara depremi ile ilgili açıklamalar bir bir geliyor. Kandilli peş peşe açıkladı! Beklenen Marmara depremi... O yıla kadar yüzde 95 oranında 7.2 büyüklüğünde olacak!

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Enkaza dönenen iki yıllık binayı o müteahhit yaptırmış

Deprem bölgesinde yıkılan binaların müteahhitleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Depremden önce fahiş fiyatlarla satılan rezidanslar, yeni binaların yıkılması çok tepki çekerken henüz 2 yıl önce yapılan Seyr-i İstanbul isimli iki bloklu site de çok konuşuldu.

Borsa düşerken o yükseldi! Yatırımcısına bir yılda yüzde 414 kazandırdı!

Borsa Istanbul BIST 100 endeksinde ‘ARMDA’ kodu ile 2006 yılından beri işlem gören Armada Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin aylık getirisi yüzde 49,8, yıllık getirisi ise yüzde 414 oldu. İşte o hissenin hikayesi...

Elimde sadece 1 euro var diyenler bile planını şimdiden yapsın! Oklar o yönü gösteriyor! Bakın euro resmen böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası kararından sonra euro/TL kuru yükselişe geçti. Euro dolar karşısındaki yükselişle tarihi rekorlara imza atarken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Elimde sadece 1 euro var diyenler bile planını şimdiden yapsın! Euro böyle olacak...

Ünlü ekonomist 'Duyumlarım o yönde' diyerek açıkladı! İşte asgari ücrette yeni oran

Ekonomist Şeref Oğuz, asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin iddiasını paylaştı. Oğuz, "Asgari ücretin 8 bin 500- 9 bin arasında Cumhurbaşkanı tarafından ilan edilebileceğini iddia ediyorum, duyumlarım da o yönde" ifadelerini kullandı.

Zincir marketlerde kavga büyüyor! ŞOK Marketler'den şok açıklama!

Zincir marketler ve iktidar paydaşları arasındaki kavga zincir marketleri de birbirine düşürdü. ŞOK Marketler şok bir açıklama yaparak BİM yöneticisini istifaya davet etti.

Bakanlık açıkladı! Deprem riski yüksek bölgelerde yeni uygulama

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem riski yüksek bölgeler de yeni bir uygulama hayata geçirdi. Yeni uygulamaya göre, deprem riski yüksek bölgelerde yüksekliği 70 metreyi geçen binalar için ve güçlendirme işlerinde yapı sahibi tarafından tasarım gözetmenliği hizmeti alınacak.

B O Y Emlak iletişim Haberi

B O Y Emlak iletişim

B O Y Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli  ile Badreddıne Cherıf tarafından kuruldu.
B O Y Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
DANIŞMANLIK; Ticari, sinai ve yönetimsel konularda Yerli ve Yabancı gerçek kişilere, kamu kurum ve kuruluşlarına, özel sektörde faaliyet gösteren kamu yerli ve yabancı özel sektör kuruluşlarına; yürürlükteki mevzuatlar çerçevesinde yerli ve yabancı kaynaklı bilgi temin etmek. Yurtiçinde ve yurtdışında ekonomi, ticari, mali ve idari danışmanlık yapmak, yönetim hizmeti vermek. Yeni kurulacak ve kurulmuş tüm işletmelerin iç ve dış yapıları için araştırmalar yapmak ve faaliyet alanlarını geliştirmek. Yeni iş planları geliştirmek. Apartman, Plaza yöneticiliği yapmak. Ortakları ve çalışanları için Çalışma izni başvurularını yapmak.GENEL TİCARET ve İÇ DIŞ TİCARET; Türkiyenin belli başlı ihraç...